Deel je ervaring
En help toekomstige klanten
Lees ervaringen
Bekijk wat andere denken

Webwinkeleigenaar? Word ook lid en verhoog je omzet!

Deze webwinkel heeft zijn lidmaatschap beƫindigd.

Evi s

Kerkstraat 11
4433 AS Hoedekenskerke
0646063288
KvK 22054418

Geverifieerd door WebwinkelKeur

Evi s

Gemiddelde beoordeling

10,0

1 beoordelingen

Beoordeling van klanten

100%

0%

0%

Mystery shopper

10,0

Lees
waarom

2014

Mystery shopper beoordeelde op 2014-07-07

We hebben de webwinkel Evi's onlangs verrast met een mysteryshopping actie. Tijdens deze actie deden we ons voor als een vader die op zoek was naar een leuk cadeau voor zijn zoon. Hierbij kwam hij uit op de webwinkel Evi's die een autobaan verkocht. Omdat bij dit product 'getest' stond vroegen we aan de webwinkel wat hier onder werd verstaan. We kregen al zeer spoedig een reactie terug van de webwinkel. Hierin gaven ze aan dat het product eenmalig uit de doos is geweest om te testen hoe alles werkt. In totaal zou het product 1 uur uit de doos zijn geweest. Dat vond de vader goed klinken, maar hij vernam nog wel graag of hij het product retour kon sturen mochten er toch problemen mee zijn. Ook hier kregen we een spoedige reactie van de webwinkel op. In deze reactie werd aangegeven dat het product gewoon onder garantie viel. Mocht het product dus niet goed zijn dan konden we het altijd retourneren. Vanwege de spoedige reacties en de hartelijke hulp zijn we erg tevreden met de webwinkel. We beoordelen de klantenservice dan ook met de volledige vijf sterren.

Evi s

Ramon beoordeelde op 2013-02-13

Inmiddels als een paar keer iets besteld.
Keurige afhandeling, snelle levering en zeker niet onbelangrijk een persoonlijke benadering! Er werd zelfs met me meegedacht over wat wellicht een leuk kado kon zijn voor mijn kindje.

Dat vind je normaliter niet in een online shop, bij evi-s.nl dus wel!

Evi s

Ramon beoordeelde op 2013-02-13

mijn waardering in sterren was ik even vergeten, maar natuurlijk 5 v/d mogelijke 5!

2013

Aangezien deze webwinkel geen lid van WebwinkelKeur meer is, is het onmogelijk om nieuwe beoordelingen of een geschil te plaatsen.


Voordelen van WebwinkelKeur    Lees alle voordelen

Gecontroleerd door ons

Voordat webwinkels lid kunnen worden van WebwinkelKeur worden ze aan een strenge controle onderworpen. We controleren daarbij of het bedrijf echt bestaat, of men aan wettelijke eisen voldoet en of alle benodigde bedrijfsinformatie eenvoudig vindbaar is op de webwinkel.

Onafhankelijke bemiddeling bij geschillen

Kom je toch in een conflict met een aangesloten lid? Dan bemiddelt WebwinkelKeur gratis. We proberen daarbij snel tot een passende oplossing te komen. Lukt dat toch niet? Dan kun je het geschil voorleggen aan DigiDispuut welke tot een bindende uitspraak kan komen.

Beoordeeld door jou

WebwinkelKeur combineert een keurmerk met klantbeoordelingen. Heb je iets besteld bij een lid? Dan vragen we je vriendelijk een beoordeling achter te laten op WebwinkelKeur. Deze beoordelingen worden vervolgens publiekelijk getoond zodat je een goed beeld krijgt van de klantenservice van onze leden.

Mystery shopper controles

Periodiek controleert WebwinkelKeur haar leden door zich voor te doen als een klant. Deze mysteryshoppers beoordelen vervolgens het contact met de webwinkel. Het resultaat daarvan wordt publiek getoond zodat je de betrouwbaarheid van de webwinkel kunt inzien.

Onafhankelijk en non-profit

Stichting WebwinkelKeur is geheel onafhankelijk en heeft geen winstoogmerk. Ons doel is het winkelen op internet veiliger te maken. We vragen geen hoge vergoeding aan onze leden, zodat elke webwinkel lid kan worden. We zijn daarbij zowel een aanspreekpunt voor de webwinkels als voor de consument.

Ben je een webwinkel eigenaar?

Word dan lid van WebwinkelKeur.

Verhoog je omzet met ons keurmerk + reviewsysteem. Voor een lidmaatschap betaal je slechts een klein bedrag per maand.