Lid van WebwinkelKeur sinds 2022

FAKKELSHOP heeft 35 4 ster reviews 35
FAKKELSHOP heeft 13 3 ster reviews 13
FAKKELSHOP heeft 7 2 ster reviews 7
FAKKELSHOP heeft 52 1 ster reviews 52

Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees ons beleid en de voorwaarden.

1. Massimo

Mijn pakket ruim optijd besteld en niet optijd binnen gekregen nadat er word aangegeven dat er 2-4 werkdagen over gedaan word om te leveren. Mijn bestelling staat al langer dan een week op hetzelfde en komt niet verder. Als ik contact opneem is het via de telefoon niet bereikbaar en via de mail krijg ik te horen dat het is opgehaald dus daarmee is afgehandeld. Ik krijg geen track & trace en verder ook geen informatie vanuit hun. Heel slecht

2. Pom De kort

Mijn bestelling nog steeds niet binnen, op de mail is geen antwoord te krijgen naast een standaard no-reply mail. Bezorging zegt dat het afgeleverd zijn zou op de naam Hans, wat mijn naam niet is en ook niet woont in mijn appartementencomplex. Er is ook niet aangebeld door ze en met fakkelshop is dus niet te communiceren. Ik wil niet snel zo’n review achterlaten maar dit heb ik nog nooit meegemaakt. Ik heb morgen de bestelling nodig. Hopelijk word er iets mee gedaan! Anders zou ik iedereen afraden hier te bestellen.

3. Hoe zou je FAKKELSHOP beoordelen?

4. Timo Van Wijlick

Mijn product is niet binnengekomen. Mailing wordt niet beantwoord en ook telefonisch 10 minuten aan de telefoon gezeten en geen gehoord. Erg jammer naar meerder goede bestellingen!

5. Boris Gilhuys

Was top

6. Cody Stegehuis

Kwam snel binnen en werkt top!

7. FC Den haag

Top service, snel verzonden en hoge kwaliteit