FAKKELSHOP
Marlou Vanhout
Top
Arie Herkenraad
Goeie fakkels snel in huis goed verpakt
Hoe beoordeel je FAKKELSHOP?
Demi
Pakketlevering leek even mis te gaan, maar hebben ze alsnog fantastisch opgelost, waardoor ik ze toch op tijd binnen kreeg! Veel plezier aan gehad! Dank!
Merijn
Snelle service, foutje van dpd hebben ze zelf opgelost met een post nl express levering
Ruben Vogel
Al een week, 168 uur geleden besteld en tot op de dagvan vandaag niks ontvangen
Als zij je geld maar hebben, verder is er niks mogelijk
Hele slechte service. Na meerder pogingen gedaan te hebben om MIJN bestelling op te halen heb ik het uiteindelijk met creditcard geannuleerd. Ze werken totaal niet mee en je moet maar een keer komen wanneer zij tijd hebben.
Quint
18 euro verzendkosten betaald zodat ik het binnen 2 werkdagen zou hebben. En pas binnen na 4 werkdagen
Edwin
Goede service. Rode en witte fakkels waren naar wens!
Ronald Ridderbos
Top bedrijf! Ondanks problemen met de vervoerder alles op alles gezet om tijdig te leveren.
R.F
Er waren problemen met het leveren maar perfect opgepakt door het bedrijf waardoor ze opnieuw mijn pakketje verzenden en ik hem net op tijd binnen had. Erg bedankt hiervoor !
S W
Was netjes verpakt en geleverd.
Helaas wel afbrokkelende fakkels met brandwond tot gevolg.
Misschien toch een iets goedkopere versie dan ik gewend ben.
Tom Bolt Van Der
Prive
Op zondag 11 mei een bestelling geplaatst, dinsdag de levering binnen gekregen. Blijkt de inhoud van iemand anders te zijn. Zelf snel geschakeld om dit op te lossen. Maar de tegenpartij heeft dit niet gedaan, die heeft 2 dagen gewacht met terug sturen. Nu heb ik dubbele kosten moeten maken om toch wat fakkels binnen te krijgen. Terwijl hij zijn order binnen heeft. Dit is gewoon jammer.
Ismail
Maandag besteld, vandaag zaterdag nog steeds niet binnen. Krijg alleen maar automatische berichten van sorry wij doen ons best. Hier heb ik niks aan. Fakkels waren voor mijn bruiloft voor vandaag helaas heb ik ergens anders moeten kopen. En dat ging wel goed. Ik raad nergens iets te kopen waar je geen telefoonnummer hebt of de bereikbaarheid zeer slecht is. Ik wil mijn geld terug.
Angelique Postma
Snelle levering en goede producten.
christophe
Supersnel en perfecte verzending.
Serife Daglar
Goede en snelle levering
Gosse westra
Goed en snel
Tim
Klantenservice mag behulpzamer zijn. Bestelling is zoek geraakt en ligt waarschijnlijk bij DPD. Je hoopt dan op meer service en begrip vanuit de verkoper. Een spoedige oplossing d.m.v. de producten nogmaals "gratis" op te sturen, zodat je alsnog op tijd je product binnenkrijgt. En als je toch het zoek geraakte pakket binnenkrijgt van DPD deze gelijk kan retourneren. Helaas val je nu als klant tussen wal en schip. En zit je te wachten op een bestelling die naar alle waarschijnlijkheid niet gaat/op tijd gaat komen. Heel jammer..
Theo Hooijmans
Gebruiksvriendelijke site en snelle levering