FM Webshop

FM Webshop

Een webshop met FM Parfums en andere producten van FM World. Bij FM Webshop kun je kiezen uit verschillende betaalmethodes waaronder iDeal, PayPal, maar ook achteraf en in termijnen betalen via Klarna is mogelijk bij ons. FM parfums zijn niet alleen goedkoper maar ook sterker, probeer het eens of bestel eerst een geursample.
De zekerheden van https://fmwebshop.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2014

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

2009 kwamen wij voor het eerst in aanraking met de producten van FM World (toen nog FM Group). Het assortiment bestond toen nog vooral uit parfums en een aantal andere producten. 2010 openende wij onze webwinkel on de de naam Jouw Parfums, sinds 2016 heten wij FM Webshop omdat inmiddels meer dan 1000 producten hebben en veel meer verkopen dan alleen maar parfums.


Bekijk Manifest