FMH Fashion
Wij zijn een online aanbieder van Heren, Dames, Kindermode, Accessoires, Bedlinnen en Cadeaus. Sinds onze oprichting in 2021 doen wij maar 1 ding onszelf continu verbeteren voor een maximale online winkel beleving. Met grote passie en zorg streven wij ernaar om de beste service en kwaliteit te bieden. Maar ook scherpe prijzen en een continue wisselend assortiment wat wij uit eigen voorraad aan u leveren.
sokken ondergoed beddengoed
De zekerheden van https://www.fmhfashion.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bekijk Manifest