FOLIEZ
Wie verras jij met een ballon van FOLIEZ?

FOLIEZ heeft een breed assortiment aan folie ballonnen, die gevuld met helium worden verzonden in een feestelijke verzenddoos. Superleuk om te geven als surprise voor bijvoorbeeld een verjaardag, de geboorte van een baby of Valentijnsdag!

Ballonnen maken een feest compleet! Wenst u meerdere ballonnen voor de aankleding van een feest of een andere gelegenheid? Neem contact op voor de mogelijkheden.
De zekerheden van https://foliez.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Op zoek naar iets luchtigs in deze bijzondere tijd bracht ons bij zwevende, kleurrijke ballonnen! Wie wordt daar nou niet vrolijk van?

FOLIEZ is afgeleid van folie ballonnen. Deze ballonnen zijn erg geschikt om te vullen met helium en blijven zeker 7 dagen tot wel 2 weken lang zweven! Voor een feestelijke verzenddoos zijn we ook geslaagd vinden wij. Dus, wie verras jij met een heliumballon van FOLIEZ?

In 2021 doneert FOLIEZ 18 eurocent per verkochte heliumgevulde ballon aan stichting Make a Memory.


Bekijk Manifest