FOR YOU GIFTS

FOR YOU GIFTS

FOR YOU GIFTS is de online cadeauwinkel voor unieke cadeaus met een luxe uitstraling en persoonlijke finishing touch. Vaak ontvangen of geven mensen hetzelfde cadeau als een ander of verdwijnt het ergens in de kast. Een cadeau geven moet leuk zijn en geen keuzestress opleveren. Vandaar ook onze slogan ‘The Joy of Giving’.
Vanuit deze gedachte is het ‘Stel je eigen cadeau samen’ ontstaan. Ieder mens is uniek en heeft eigen wensen en voorkeuren, houdt iemand van pure chocolade, de kleur roze, lekker snacken, vegan, of een mooie verpakking? Bij FOR YOU GIFTS kan je hier allemaal op inspelen door het cadeau zo samen te stellen dat het voor de ontvanger de perfecte match is. Op deze manier verras je iemand dan ook echt en wordt een cadeau geven pas echt leuk!
De zekerheden van https://www.foryougifts.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.