FOR YOU GIFTS
Vanuit deze gedachte is het ‘Stel je eigen cadeau samen’ ontstaan. Ieder mens is uniek en heeft eigen wensen en voorkeuren, houdt iemand van pure chocolade, de kleur roze, lekker snacken, vegan, of een mooie verpakking? Bij FOR YOU GIFTS kan je hier allemaal op inspelen door het cadeau zo samen te stellen dat het voor de ontvanger de perfecte match is. Op deze manier verras je iemand dan ook echt en wordt een cadeau geven pas echt leuk!
Reinier Degenkamp
prima gedaan
Nikki Ubels
Adverteren met volgende dag in huis, duurde veel langer
Antwoord van FOR YOU GIFTSHi Nikki,
Wat vervelend, onze excuses voor het ongemak.
Wij raden je aan om contact op te nemen met klantenservice@foryougifts.nl, zij helpen je graag verder. -
Hoe beoordeel je FOR YOU GIFTS?
Mariam Abdallaoui
Pakket nooit bezorgd. Melding gedaan. Niks meer mee gedaan. Zou hier nooit meer een bestelling doen of andere aanraden
Antwoord van FOR YOU GIFTSHi Mariam,
HW
Voortaan op de juiste datum laten afeleveren
Antwoord van FOR YOU GIFTSHi HW,
Elles Zock
Erg
Antwoord van FOR YOU GIFTSHi Elles,
Bedankt voor de beoordeling! -
Yakup Yildirim
Jullie hadden geen bericht in gedaan terwijl ik had gevraagd voor een tekst
Antwoord van FOR YOU GIFTSHi Yakup,
Bedankt voor jouw beoordeling.
Helaas heb je geen kaart besteld, dit is nodig als je jezelf bij de ontvanger bekend wilt maken.
Ons team zal nog contact met je opnemen. -
Ilona
Product werd niet op tijd bezorgd. Hoewel aangegeven werd dat hij op een bepaalde dag geleverd zou worden werd het een dag later wat vervelend is als iemand jarig is.
Antwoord van FOR YOU GIFTSHi Ilona,
Wat vervelend om te vernemen, onze excuses.
Ons team ziet dat het adres onbereikbaar was en de levering hierdoor is vertraagd, gelukkig is deze alsnog spoedig terecht gekomen.
Als ons team nog ergens bij kan helpen dan horen zij het graag. -
Anoniem
Ballonnen zijn leuk ontvangen. Wel jammer dat ze een dag te laat zijn bezorgd, terwijl ik al een week voorafgaand heb besteld.
Antwoord van FOR YOU GIFTSHi,
Wij begrijpen de teleurstelling, onze excuses voor het ongemak.
Helaas kan het tijdens drukke periodes zoals bij Valentijn, voorkomen dat een zending vertraging oploopt.
Mocht je nog vragen hebben dan helpt ons team je graag. -
Andre van Beek
Product zou de 5e worden afgeleverd. Tot op heden nog niks mogen ontvangen!
Antwoord van FOR YOU GIFTSHi Andre,
Wat vervelend om te vernemen, onze excuses voor het ongemak.
Wij zien dat er contact is geweest met ons team over de bestelling. Als zij nog ergens bij kunnen helpen dan horen wij het graag. -
Erika Arango
Super levering
Antwoord van FOR YOU GIFTSHi Erika,
Wat fijn om te vernemen! -
ML
Is in goede orde ontvangen door de zieken. Ze waren erg blij verrast. 🥰
Antwoord van FOR YOU GIFTSHi ML,
Jolanda S
Ontzettend leuke producten. Snelle leveringen.
Antwoord van FOR YOU GIFTSHi Jolanda,
Ellen
Mooie website, verse producten en bezorging op tijd!
Antwoord van FOR YOU GIFTSHi Ellen,
helena donker
Mooie ballon snelle levering
Antwoord van FOR YOU GIFTSHi Helena,
Tine
Ik deed een gezonde ontbijtbox cadeau aan een zieke vriendin. Ze was er erg blij mee en beoordeelde de inhoud van de box prima. Da's uiteraard superbelangrijk. Maar voor ons was de (bijzondere) dag van levering echt van belang en zonder communicatie werd 2 dagen later geleverd dan ingepland. Daardoor voorzagen we nog een extra attentie, waren we onbedoeld 'onattent' op de belangrijke dag en had ik er als 'verzender' best veel stress voor. Als de levering niet op tijd geleverd kan worden, zou het fijn zijn dat we een actieve melding van zouden krijgen.
Antwoord van FOR YOU GIFTSHi Tine,
Wat vervelend om te vernemen, onze excuses.
Wij willen je vriendelijk verzoeken om contact op te nemen met ons team, zij helpen je graag verder. Ons team kan meekijken in de zending van de vervoerder en navragen hoe de vertraging is ontstaan. -
Guusje Brouwers
Pakketje nooit bezorgd nog steeds bezig met achterhalen waar me paketje is en nog niet tot oplossing gekomen
Antwoord van FOR YOU GIFTSHi Guusje,
Wat vervelend om te vernemen, onze excuses.
Wij willen je vriendelijk verzoeken om contact op te nemen met ons team, zij helpen je graag verder. -
Tuba Yildirim
Doos zag er niet uit net als op de foto het was te groot en daarom leek het heel leeg/weinig hoe het er uit zag
Antwoord van FOR YOU GIFTSHi Tuba,
Wat vervelend om te vernemen, onze excuses.
Wij willen je vriendelijk verzoeken om contact op te nemen met ons team met een korte omschrijving van jouw klacht, jouw ordernummer en een aantal foto's van de ontvangen doos. Ons team helpt je graag verder. -
Alyssa
Top service
Antwoord van FOR YOU GIFTSHi Alyssa,
Wat fijn om te horen!
Hopelijk zien wij je snel terug bij FOR YOU GIFTS.