Fabion
Sierzwaarden van o.a. Lord of the Rings, Game of Thrones en The Hobbit. Ook voor dolken, bijlen en historische wapens ben je bij Fabion aan het juiste adres.
9,3
Filter 2601 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 1346 met beschrijving

• Robbert Maas
    Geverifieerde klant van Fabion

Prachtige prijs en zelf is het product beter dan ik had verwacht. Ik ben er enorm blij mee. Wel hoop ik dat het wapen goed blijft hangen aan de muur want het is echt enorm zwaar!!!

• Rob Dirckx
    Geverifieerde klant van Fabion

Ik vind het helemaal goed, ik hoop dat de uiteindelijke ontvanger dit ook helemaal geweldig vind

• Hoe beoordeel je Fabion?

• Dirk van der Meer
    Geverifieerde klant van Fabion

Prima prijzen, de kwaliteit voelt goed aan en het is netjes verpakt. De verzending was verbazingwekkend snel ook.

• Ragnar

Goede levering. Alles kwam netjes aan. Ken hun van comic con. En

• Allan Pedersen

Great quality, fast delivery

• Ingrid Cornelis

steeds niet ontvangen

• Morten Torndahl
    Geverifieerde klant van Fabion

This is an amazing site. Really nice products, very good prices and fantastic costumer service. I met this love lady from Fabion at Comic Con Denmark, and she was so sweet and helpful. I will definately order more swords in the future.

• Julie De Clercq
    Geverifieerde klant van Fabion

Geweldige service en ruime keuze van zwaarden en andere producten.

• eric sanrey
    Geverifieerde klant van Fabion

Plaque de support abîmée et pastille orange décollée.

• Rob De groot

Goede prijs snel gekregen

• Christ Roosendaal
    Geverifieerde klant van Fabion

Goede service. Snel verzo den in goede verpakking.

• Esmeralda Patijn
    Geverifieerde klant van Fabion

Deze set was uitverkocht, maar binnen een dag kreeg ik een mail dat deze weer op voorraad was, superfijn! Snelle verzending, en netjes verpakt, kortom, een hele fijne ervaring.

• Ed Brouwer

Zeer goede kwaliteit.

• Anika Moelker
    Geverifieerde klant van Fabion

Had kleine beschadegingen op de hoes en het zwaard zelf, verder was het prima

• Thijs Schroter
    Geverifieerde klant van Fabion

Snelle levering, goed en veilig verpakt.

• Jemay
    Review voor Fabion

Snelle levering, bestelde item overtrof kwalitatief de verwachting, helaas ontbrak een item, maar door de inzet van Fabion en een momentje geduld van mijn kant. Is dit alsnog snel geleverd

• Leander van Os

Prima prijzen en service

• Bregje
    Geverifieerde klant van Fabion

Goede kwaliteit spullen voor een betaalbare prijs en zee tevreden over de service

• sam vandewoude
    Geverifieerde klant van Fabion

Enorm snelle levering, zeker aangezien het naar Zweden moest verstuurd worden. Kwaliteit van de zwaarden is boven verwachting!

• wvdb
    Geverifieerde klant van Fabion

Snel ontvangen. Nette oplossing voor probleem met het zwaard. Netjes en snel opgelost.