Fair Photo Shop

Fair Photo Shop

Fair Photo Shop is een nieuwe online gallery met bijzondere fotokunst! Wat Fair Photo Shop uniek maakt, is dat we foto's aanbieden van fotografen uit het ‘Globale Zuiden’. Hun foto’s kun je laten afdrukken op aluminium, plexiglas of canvas. Leuk voor aan de muur thuis of op kantoor. Bij elke aankoop, deelt de fotograaf in de opbrengst van de foto.

Een win-winsituatie: jij een mooie foto aan de muur en de lokale fotograaf een eerlijke beloning voor zijn of haar werk.
De zekerheden van https://www.fairphotoshop.com

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2022

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Mijn naam is Wilma en ik ben de eigenaresse van deze bijzondere online gallery. Met Fair Photo Shop bied ik fotografen, voornamelijk uit ontwikkelingslanden, een platform om hun werk te verkopen. Het idee voor deze shop is ontstaan tijdens mijn werk bij Oxfam Novib waar ik verantwoordelijk was voor de Oxfam Novib kalender, een panoramakalender met inspirerende beelden van getalenteerde en opkomende fotografen, veelal uit ‘ontwikkelingslanden’. Browse op je gemak door de collectie en kies de allermooiste foto voor bij jou thuis aan de muur. Bij elke aankoop deelt de fotograaf in de opbrengst van de foto. Mooi voor jou en mooi voor de maker!


Bekijk Manifest