Fast24 supplements

Fast24 supplements

Bij Fast24 Supplements begrijpen we dat een goede klantenservice essentieel is. Ons team staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het kiezen van de juiste supplementen voor jouw doelen. We streven naar snelle levering, zodat je je bestelling zo snel mogelijk in huis hebt.
fitness & sport voedingssupplementen nutrition supplements
De zekerheden van https://www.fast24.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bij Fast24 Supplements geloven we dat een gezonde levensstijl binnen handbereik ligt. We willen je ondersteunen op je reis naar een betere gezondheid en welzijn door hoogwaardige supplementen aan te bieden. Doe mee met ons en ontdek de voordelen van Fast24 Supplements voor jouw fitnessdoelen. Onze insteek is niet zo veel mogelijk winst halen uit onze producten, wij zijn menselijk, hebben kinderen, familie, vrienden en een fiets. WhatsApp ons met al je vragen en problemen, wij zijn geen advocaten, juristen of makelaars maar proberen je zo goed mogelijk te helpen. Wij wensen jou een fijne dag, blijf gezond en fit. Groetjes , Het team > Fast24.


Bekijk Manifest