Fast24 supplements

Fast24 supplements

Bij Fast24 Supplements begrijpen we dat een goede klantenservice essentieel is. Ons team staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het kiezen van de juiste supplementen voor jouw doelen. We streven naar snelle levering, zodat je je bestelling zo snel mogelijk in huis hebt.
9,4
Filter 460 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 382 met beschrijving

• Jan Grooten

Gewoon super

Antwoord van Fast24 supplements

Beste, Van harte bedankt voor je leuke en positieve feedback! Wij doen ons uiterste best. Groetjes Team Fast24

• Petra

TOP service
    Goede producten voor lage prijs, zeer tevreden

Antwoord van Fast24 supplements

• Hoe beoordeel je Fast24 supplements?

• Jacqueline Boots
    Geverifieerde klant van Fast24 supplements

Heerlijke drank we gaan zeker vaker bestellen

Antwoord van Fast24 supplements

Beste, Hartelijk dank voor je beoordeling! We zijn ontzettend blij dat je zo tevreden bent met onze service. Groetjes Team Fast24

• Samantha Dul
    Geverifieerde klant van Fast24 supplements

Snelle levering en super product

• Petronella
    Geverifieerde klant van Fast24 supplements

Snelle levering, keurig verpakt.

• Mir
    Geverifieerde klant van Fast24 supplements

Goed product, gebruik het nu paar weken. ik word er gelukkig niet misselijk van. Ik drink het met Alpro soya fruit drank.

Antwoord van Fast24 supplements

Beste, Super bedankt voor je positieve feedback! Wij doen ons uiterste best. Dit doet ons heel erg goed! Groetjes Team Fast24

• Ineke Vrielink
    Geverifieerde klant van Fast24 supplements

Goede prijs en snel in huis

• Elly Van Bergen
    Geverifieerde klant van Fast24 supplements

Fijne webshop met snelle levering

• Lisette Meerakker

Antwoord van Fast24 supplements

Beste, Hartelijk dank voor je positieve review en dat je voor ons hebt gekozen. Wij blijven ons best doen. Groetjes team Fast24

• Amy
    Geverifieerde klant van Fast24 supplements

Snelle levering, extra proef zakjes erbij waren een hele leuke verrassing en netjes geleverd in zakjes.

• Sven Gerritsen Mulkes

snel en goeie levering

• Jannette

Snelle levering, goede producten

• Mike Geelhaar
    Geverifieerde klant van Fast24 supplements

gewoon zoals je het verwacht, snelle en nette verzending van de bestelde artikelen.

Antwoord van Fast24 supplements

Beste, hartelijk dank voor de geweldige beoordeling! Fantastisch om te weten dat we aan je verwachtingen hebben voldaan. Met vriendelijke groet, Team Fast24

• Carianne Van Leeuwen

Xxl tas

• R.D.

Binnen 24 uur afgehandeld, inclusief bezorging

• Carmen Voskuilen

Snelle bezorging, goede service

• Charles Hendriks
    Geverifieerde klant van Fast24 supplements

Snel en correct, alleen wat onduidelijkheid over korting i.c.m. verzendkosten. Hetzelfde product is op veel plekken te koop, dus ga ik voor kosten, gaat niet over veel, maar wel hetzelfde product en er wordt (dat mag) winst gemaakt. Onduidelijkheid over verzendkosten in combinatie met kortingscode is onhandig.

Antwoord van Fast24 supplements

Beste, Super bedankt voor je positieve feedback en je opmerking. Wij hebben de onduidelijkheid omtrent de verzendkosten in combinatie met onze kortingscode 's nu op de pagina waar al onze kortingscode 's staan duidelijk vermeld. Groetjes Team Fast24.

• René Jongenelis

Prima !

Antwoord van Fast24 supplements

Beste, Van harte bedankt voor je positieve feedback! Wij doen ons uiterste best. Groetjes Team Fast24

• Ruud Boon
    Geverifieerde klant van Fast24 supplements

Goede prijs zeer snelle verzending mis wel wat smaken van de bolero jammer

Beste,
    Bedankt voor je feedback. Je geeft aan dat je enkele smaken mist van de Bolero. Zou je ons kunnen doorgeven welke smaken je nog graag had gezien in onze shop.
    Hartelijk dank. Met vriendelijke groet, Team Fast24.

• Jikke Koopmans

Netjes en snel bezorgd

Antwoord van Fast24 supplements

Beste, Van harte bedankt voor je leuke en positieve feedback! Groetjes Team Fast24