Lid van WebwinkelKeur sinds 2025

FatbikeShopper.nl heeft 1 4 ster reviews 1
FatbikeShopper.nl heeft 0 3 ster reviews 0
FatbikeShopper.nl heeft 0 2 ster reviews 0
FatbikeShopper.nl heeft 2 1 ster reviews 2

Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees ons beleid en onze voorwaarden.

1. Daniel

Zeer slechte service. Bij ontvangst was één van de twee fietssteuntjes defect. In overleg heb ik beide geretourneerd met de afspraak dat ik twee nieuwe zou ontvangen. Daarna meerdere keren gebeld; terugbelverzoeken werden telkens beloofd maar nooit nagekomen. Tot op heden niets ontvangen. Afspraken worden niet nagekomen en communicatie is slecht. Af te raden.

2. I vaizgelaite

Ging wat fout met de bestelling wel netjes mijn geld terug gekregen

3. Hoe zou je FatbikeShopper.nl beoordelen?

4. Vienna Wojcechowski

Ik ben super tevreden over mijn ervaring met fatbikeshoppers.nl. Vanaf het moment van bestellen tot de levering liep alles soepel en professioneel. De website is overzichtelijk en duidelijk, waardoor ik makkelijk kon vinden wat ik zocht. Het bestelproces ging snel en zonder gedoe. Wat mij vooral opviel was de snelle levering en de goede communicatie. Ik werd netjes op de hoogte gehouden van mijn bestelling. De kwaliteit van de fatbike is top en voldoet volledig aan mijn verwachtingen. Alles was goed verpakt en in perfecte staat aangekomen. Ook de klantenservice is vriendelijk en behulpzaam.

5. Jeroen Stoutjesdijk

Goede service en aardige medewerkers /eigenaar, zou er in de toekomst weer naar toe gaan.

6. Selina Lagerweij

Helaas was er wat mis gegaan met de bestelling! Goed contact en netjes mijn geld terug gekregen.

7. S.H

Prima product en snel geleverd.