FestiLovers
Bestel je favoriete festival items bij FestiLovers. De beste productkwaliteit, fijne klantenservice en snelle bezorging staan bij ons centraal.
De zekerheden van https://www.festilovers.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2019

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Het idee voor FestiLovers is op festivals ontstaan. Spacebrillen wekken interesse bij anderen en het magische effect tovert een glimlach op ieders gezicht. De kwaliteit van veel spacebrillen op de markt valt helaas vaak tegen en dit kon naar ons idee beter. Sindsdien zijn we het merk FestiLovers aan het opbouwen, met niet alleen spacebrillen maar ook andere festival items. Productkwaliteit en top service staan voor ons centraal: gratis en snel thuisbezorgd, een fijne, persoonlijke klantenservice en tot het uiterste gaan voor klanttevredenheid. Alles voor een glimlach.


Bekijk Manifest