Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Festival Winkel heeft 29 4 ster reviews 29
Festival Winkel heeft 12 3 ster reviews 12
Festival Winkel heeft 17 2 ster reviews 17
Festival Winkel heeft 44 1 ster reviews 44

Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees onze gebruikersvoorwaarden.

1. Bram Boogaerts

Ik heb

2. anonym

I only received half of my order, still waiting for the pills , messaged you , no response.

3. Hoe zou je Festival Winkel beoordelen?

4. Patrick

Prima geholpen. Snelle levering alleen met inpakken was de bestelling niet compleet verpakt. Kan gebeuren, mailtje gestuurd en direct dezelfde avond een reactie gekregen en de bestelling volledig gemaakt en opgestuurd. Goeie service. Dik tevreden.

5. A. Brouwers

Ik heb onlangs 2 verschillende soorten "party pillen" gekocht op plantaardige basis. Het betreft hier de Molly-X en Ultimate-X. Koop dit niet! PURE OPLICHTING! Die dingen doen echt helemaal NIKS. Ik heb er in eerste instantie 1 genomen uit voorzichtigheid, maar nadat ik helemaal niks merkte, heb ik uiteindelijk de resterende 3 genomen die in het pakje zaten. Ik heb er helemaal niks van gemerkt, ook niet met 3 stuks tegelijk. Daarnaast ben ik niet gecharmeerd van de "goodies" die ongevraagd opgestuurd werden. Ik hoef geen coke-snuifbuisjes want ik gebruik geen cocaïne.

6. Irma Stortelder

Zeer snel bezorgd en voldoet aan de verwachting.

7. luka Hodak

ik had verwacht dat de zonnebrillen uv-werend zouden zijn, zoals de vorige set die ik via deze website kocht