Festival Winkel

Festival Winkel

Festival Winkel biedt de leukste festival artikelen van Nederland met o.a. festival kleding, festival needs, festival gadgets, unieke kleding en nog veel meer fantastische producten!
festival gadgets partydop drankspelletjes
8,9
Filter 432 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 430 met beschrijving

• Sophie Van Schil

Na 2 weken nig steeds geen bestelling

• AF Klein Teselink

Prima product, snel geleverd

• Hoe beoordeel je Festival Winkel?

• Daniel
    Review voor Festival Winkel

Een week voor koningsdag besteld. Pakketje blijkbaar retour gestuurd ,na een week en niks er over gehoord. Vervolgens werd er gezegd dat het dezelfde dag verstuurd zou worden. Na belachelijk veel belletjes (waarbij er nooit is opgenomen) is het pakketje na 7 weken nog steeds niet aangekomen. Een uiteraard zijn ze totaal onbereikbaar.

• W

Goeie snelle levering 😌

• Finn Esselbrugge
    Geverifieerde klant van Festival Winkel

Ik heb een retour aangevraagd, daar heb ik een reactie op gekregen met of ik mijn bestelnummer kon doorgeven en dan zou de retour worden verwerkt. Toen ik dit heb gedaan is er nooit weer een reactie teruggekomen met informatie over mijn retour. Reageer gewoon op je mails.

Antwoord van Festival Winkel

Beste Finn,

Harteljk dank voor je review. Ik heb zojuist even teruggekeken maar we hebben beide e-mails beantwoord. Wellicht zijn deze in de ongewenste box terecht gekomen?

Hoe dan ook hebben we maandag j.l. je retour verwerkt en het bedrag teruggestort naar de rekening waarmee de order is afgerond. Het kan tot 5 werkdagen duren voor het bedrag terug is op de rekening.

- Team Festival Winkel

• Anoniem
    Geverifieerde klant van Festival Winkel

Pakketje kwijtgeraakt bij bezorgdienst maar fijn geholpen en direct een nieuw pakketje opgestuurd gekregen! Top service

Antwoord van Festival Winkel

Bedankt voor je review en fijn dat we het hebben kunnen oplossen!

• Jesse Hazelhoff
    Geverifieerde klant van Festival Winkel

Het pakketje is na een week nog steeds niet afgeleverd terwijl er stond dat hij de volgende dag geleverd zou worden

• Kobe
    Geverifieerde klant van Festival Winkel

Op de website staat, wordt geleverd ALTIJD voor Koningsdag. Ik kreeg het 2 dagen later aan

• Tim Verschuren

Snelle levering, top service

• Jarno Heida
    Geverifieerde klant van Festival Winkel

Staat 1-3 dagen levertijd maar moet 6 dagen wachten. Snap dat het druk is maar toch

• Rick Niemantsverdriet
    Geverifieerde klant van Festival Winkel

Een shirt voor koningsdag besteld, meerdere dagen voor de “besteldeadline” met de belofte dat het voor koningsdag geleverd zou worden. Uiteindelijk op koningsdag zelf een mail gekregen waarin stond dat het shirt niet meer bezorgd zou worden en dat ik mn geld terug zou krijgen. Als je er leuk bij wilt lopen op koningsdag zou ik hier zeker niet bestellen.

• Kelvin Schuddemat

Staat op de site voor koningdag bezorgd maar het komt 2 dagen erna pas

• Yessi den Otter
    Review voor Festival Winkel

Leuk Koningsdag shirtje, past perfect!

• Monique Kroon-Koorn

Heb nog niets ontvangen

• Matthijs Winters
    Geverifieerde klant van Festival Winkel

Mijn bestelling komt na koningsdag aan dus ik heb er niks meer aan
    en ik had ook hiervoor 2 shirts besteld maar er was er maar 1 geleverd

• Thijs

Ik vind bijna 30 euro echt te veel voor een bedrukt oranje shirt

• Gijs
    Review voor Festival Winkel

Van de levering klopte niets maar geef Mark meer salaris!!!! bijzonder goeie service van hem en hij heeft alles opgelost. GE-WEL-DIG

• Lisette
    Geverifieerde klant van Festival Winkel

Mooie prijzen en goede service!

• Giel Jqns

1/2 producten is binnen en 2/2 niet

• Ynte Bouma
    Geverifieerde klant van Festival Winkel

De bezorging was snel maar had liever wat langer gewacht en dat de bestelling goed was het was een goed shirt maar de maat was verkeerd geleverd jammer genoeg