Fiets-Stoeltje.nl
Dealer van o.a. de merken Bobike, Thule Yepp, Polisport, Qibbel, Zadel op Stang, Flo en Zo, Beck, Nutcase, Basil, New Looxs
Aangeboden tegen aantrekkelijke prijzen,
60 dagen bedenktijd
100% garantie
Snel geleverd
MJH Verburg
Op 18 april jl. heb ik een fietslamp besteld. Aangezien ik ongeveer een week later nog steeds geen verzendbericht had ontvangen heb ik een e-mail gestuurd met verzoek om een update. Daarop kwam geen reactie. Klantenservice was telefonisch niet bereikbaar, alleen via Whatsapp. Maar ook op dat Appbericht kwam geen reactie. Na wederom een herinnering per e-mail, ontving ik het bericht dat er iets mis was gegaan en dat het nu verzonden zou zijn. Maar ook nu kwam niets. Daarom ga ik nu de order herroepen. Ik ga hier niet meer bestellen. Niet alleen niets ontvangen, maar ook slechte klantenservice.
G Koning
Wij zijn al bekend met deze kwalitatief zeer goede fietstas en hebben er daarom nog een besteld. Het bedrijf Fiets-stoeltje.nl heeft een scherpe prijs en de communicatie tot aan levering was uitstekend! ik zou er een volgende keer weer bestellen! Dank voor de service
Hoe beoordeel je Fiets-Stoeltje.nl?
Kluck's Castle Rhodesian Ridgeback's
Fijne
LE van Kooij
We hebben een mooi helmpje en stuur gekocht voor onze baby voor in het kinderzitje hier: snelle levering en goede kwaliteit!
Reinhard
Klantenservice krijg je niet aan de telefoon. Spullen besteld niet ontvangen. Reageren niet op mail.
Sander P
Blij met de producten en uitstekende service toen er een onderdele vervangen diende te worden, een aanrader.
Snelle levering. Joolz aer reiswieg past niet heel ideaal. En op de lovens Explorer 2 zit de drager ook wel wat vreemd ver naar achter
Miro C
Bij de beschrijving ontbreekt dat de minimum diameter van de buis 30 mm moet zijn. Montage van de voetsteuntjes is een beetje gehannes. Als alles eenmaal vastzit voldoet het aan de wens.
Inge
Beste prijs voor dit Bobike achter fietsstoeltje. Snelle levering, heel fijn.
Chantal
Snel in huis!
Tijmen Bos
Top zaak. Had het verkeerde stoeltje besteld, na overleg kreeg ik zonder meerkosten een andere opgestuurd. kwaliteit ook prima. zeker een aanrader.
H Post
Uitstekende service!
Vera
Heel goed en snel geholpen door de klantenservice! Mijn dochtertje is heel blij met haar nieuwe fietsstoeltje!
Floris
conform verwachting
J Verlaan
Er stond binnen 4-6 dagen bezorgd en was 4 dagen, dus prima op tijd!
RS
Fijne communicatie, denken goed mee, mooie producten
sara
Precies wat we zochten, snelle levering
Benthe
Goed geholpen, ik was wat vergeten en dan kon later nog worden toegevoegd.
F.A. ter Kuile
Fiets-Stoeltje.nl biedt hele fijne en goede service! Ik heb telefonisch uitgebreid advies en hulp gekregen over welk fietsstoeltje geschikt is voor mijn fiets en hoe die te bevestigen.
P van Kleef
Alles was goed geregeld