Fietsunie
OVER FIETSUNIE

Fietsunie is een totaalconcept. Wij hebben een grote vestiging in het centrum van Emmen (Drenthe) c.a. 1000m². Hier kunt u op uw gemak al onze E-Drive ombouwsets bekijken en uitproberen. Wij verkopen ook elektrische fietsen van onder andere (Kalkhoff, Qwic, Votani en Vogue). Onze werkplaats is zo ingericht dat wij van alle markten thuis zijn. En wij gaan dan ook verder waar andere fietsenwinkels en verkopers van ombouwsets stoppen!


Fietsunie is opgericht in 2008. Wij leveren aan meerdere fiets fabrikanten in Europa het complete elektrische systeem. Wij hebben door heel Europa dealers die werken met ons eigen merk E-Drive. Al onze E-Drive ombouwsets worden door ons samengesteld en geproduceerd in onze vestiging in China, Er zijn vele merken naafmotoren op de markt, maar wij werken alleen met de beste o.a. Bafang. De ontwikkeling van het elektrische systeem gebeurd in Nederland. Maar door onze vestiging in China kunnen wij snel reageren op de wensen van onze klanten.
De zekerheden van https://www.fietsunie.nl
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2015

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.