Fiezta.nl
Bij Fiezta.nl vind je de mooiste lifestyle en deco producten voor al jouw feesten. Van de leukste 1e verjaardag tot de meest romantische bruiloft. Enkel de meest unieke en bijzondere producten!
Decoratie, Versiering, Lifestyle
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Fiezta.nl is begonnen als feestwinkel maar al snel zagen wij dat er een groot gebrek was aan een plek waar mensen én hoge kwaliteit deco én fatsoenlijke versieringen konden kopen tegen eerlijke prijzen. Fiezta heeft daarop ingespeeld en verzend inmiddels vele duizenden bestellingen per maand!
Ook houden wij ons on andere graag bezig met het opleiden van talent, ieder jaar verwelkomen wij een hoop stagiaires!
Ook hebben wij een kantoorhond die "luistert" naar de naam Lana, heerlijk om zo'n vrolijk beest rond te hebben lopen.


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2018

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.