Een deel van mijn bestelling bleek gestolen te zijn, en mede door wat zieke en vakantie had het uiteindelijk wat vertraging opgelopen. Uiteindelijk heb ik 2 extra (gratis) figures gekregen en een deel van mijn geld terug door mijn eigen fout. Een erg goede en vriendelijke klantenservice!
Lid van WebwinkelKeur sinds 2024
Regelmatige monitoring
Duidelijke voorwaarden
Klachtenbeheer
Echte ondernemer
Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees onze gebruikersvoorwaarden.
- Dee Jacobs
- Marianne Hakvoort
Het was lang wachten op de bestelling, en toen het pakje kwam… keurig verpakt met vriendelijk briefje erbij. Ook keurige mail wisseling van te voren.
Hoe zou je Figure It Out beoordelen?
- Jared Posch
Figure it out hanteert scherpe prijzen, is vriendelijk en betrokken in contact en bovenal heel behulpzaam.
- Sven
Alles was goed ingepakt en aangegeven op de doos dat het breekbaar was. Ook nog een leuk handgeschreven kaartje er bij gekregen.
- Rene Kerkhof
Ondanks de pre-order wat vertraging had, kreeg ik keurig updates over de status. Inmiddels is het binnen gekomen en ben er zeer blij mee. Zeer vriendelijke service. Kom zeker vaker wat kopen hier zodra ik weer iets zie.
- COlin de Maeyer
Mooi op tijd geleverd, ik had in de beschrijving gezet dat het voor mijn jarig bruurtje was. Waardoor ik het verpakt in verjaardagspapier opgestuurd kreeg!