Figure It Out
Willem
Door begrijpelijke omstandigheden kon de winkel pas iets later leveren dan ze zelf gewenst hadden. Gedurende het proces steeds snel en goed geïnformeerd door de webshop over de status van de bestelling. Verpakking was top, en het handgeschreven kaartje is erg leuk. Een aanrader.
Belinda
Ik bestel er graag! Altijd vlot en goede service
Hoe beoordeel je Figure It Out?
Danny Voncken
Goed verpakt. Door omstandigheden hebben ze later geleverd maar zijn wel een stap verder gegaan met hun levering
Alexander Koop
Goede, vriendelijke en hoffelijke communicatie
Anne
Snelle bezorging, netjes ingepakt. Top service!
I.D. van Dijk
Ik slaag altijd, klantenservice is aardig en netjes, communiceren heel goed, en de bestellingen worden heel goed verpakt.
Ramon Eekhof
Super snelle levering en ook een super leuk briefje bij mijn pakket ontvangen!
Figure is in goeie staat ontvangen en ben er super blij mee!
Voor mijn volgende Anime/Figure aankopen kom ik zeker terug. -
Annette Preuße
Alles super. Danke schön!
Lisa
Ik heb deze webshop gevonden via Made in Asia. Bij de kraam waren er twee jongens die echt super behulpzaam waren, zeker die ene die een Teemo-hat droeg. Hij wist superveel van de merken van figures en legde het ook op zijn gemak aan mij uit. Nu begrijp ik ook waarom sommige mensen op dit soort beurzen hoge prijzen hanteren.
Ook qua prijzen was deze stand vaak de goedkoopste op Made in Asia. Toen ik iets wilde kopen, gaf die jongen mij uit het niets €5 korting. Later kocht ik nog veel meer bij ze. Mijn complimenten naar die jongen, echt een topgozer!
jullie hebben er een klant erbij! -
Liv Mantel
Erg vriendelijk en snelle levering!
Jan Prikkel
Beste communicatie
Christine Kelly
Goede prijzen, erg betrouwbaar. Heb besteld 27 maart 2026 en kwam op 31 maart 2026 bij mr huis. Goede kwalitrit van figures en goed verpakt. Had Ludwig (Germany) Hetalia gekocht van hun en de figure is zo goed en netjes gebleven. Ben heel dankbaar en zal vaker kopen van deze plek ❤️ thank you guys 🥹🌍🍝
Wout
Extremely good service! Very friendly and helpful! Willl definetly use again and recommend strongly to others :)
Tobias Gijsman
Mooie prijs, geen beschadigingen en een leuk kaartje.
Jan
Snelle levering. Netjes ingepakt.
KPop Demon Hunters Fan
Duurde wat langer dan gedacht, maar alles is uiteindelijk goed gekomen. Funko Pop was goed en ingepakt.
Ronald Vos
Snelle
S
Erg goede communicatie, product kwam heel goed verpakt binnen en in geweldige kwaliteit!
Emma
Snelle levering! Ook zorgvuldig verpakt tegen beschadiging.
Roxanne
Altijd klantvriendelijk en altijd hele goede prijzen! 😁 Ik koop mijn figurines graag bij hen op evenementen!