Finest by ATMK

Finest by ATMK

Duurzame, vaatwasserbestendige borrelplanken! Dat zijn de sfeervolle Finest snij- en serveerplanken. Gemaakt van zaagafval en dunne laagjes gerecycled papier, dat is pas echt tof! Vele laagjes papier en houtvezels worden onder hoge druk stevig op elkaar geperst met hars. Zo ontstaat een duurzame, robuuste en slijtvaste plank die ook nog eens in de vaatwasmachine kan. Voor onze Finest planken hoeven dus geen bomen gekapt te worden in een productiebos. Zo wordt het milieu minder belast en proberen we ons steentje bij te dragen aan de circulaire economie. Daar wordt Moeder Aarde echt blij van.
De zekerheden van https://atmk.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2022

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Een vrouw die nog zelf achter de machine staat – dat zie je tegenwoordig niet vaak. Bij ATMK in Den Hoorn wél. Karin den Dulk is het liefst elke dag te vinden in haar eigen werkplaats, waar ze grote platen, gemaakt van houtresten en gerecycled papier, verwerkt tot snij- en serveerplanken.

Karin weet zich uitstekend een weg te banen in de wereld van houtbewerking. Dat doet zij samen met haar man Michel en ook hun twee kinderen helpen regelmatig een handje mee. Karin vertelt: “Als we extra handen nodig hebben, dan komen de kinderen graag helpen. We vinden het fijn om met het gezin aan het werk te zijn.”


Bekijk Manifest