Firmastaal.nl

Firmastaal.nl

Welkom bij jouw one-stop-shop voor alles wat met staal te maken heeft! Ben jij een fan van stalen producten op maat en klaar om je volgende thuisproject te laten shinen?
buiten wonen meubelen
9,1
Filter 150 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 96 met beschrijving

• Paul Voorbergen

Keurig productietekekening ter controle

• Bas van der Avoird
    Geverifieerde klant van Firmastaal.nl

Alles netjes geleverd, echter met ongeluk tweemaal het glas tijdens het transport stuk gegaan. Dit hebben zij super netjes opgelost en alles met een koerier nageleverd!

• Hoe beoordeel je Firmastaal.nl?

• Annette Bosma
    Geverifieerde klant van Firmastaal.nl

Heel blij met ons op maat gemaakte houtrek!!

• Wilco Smits

Na 2 keer mailen en 1 keer bellen kwam het heel laat binnen

Beste Wilco,

Dank voor uw feedback. Het verloop van de levering was dit keer iets trager dan gebruikelijk, maar wij hebben uw bestelling toch binnen 3 weken verzonden. Onze standaard levertijd is 2–4 weken.

Team Firmastaal.nl

• Tristan Remkes
    Geverifieerde klant van Firmastaal.nl

Goede kwaliteit en goede service. Trapleuning werd in eerst instantie beschadigd geleverd maar werd meteen weer mee terug genomen en zeer snel opnieuw geleverd. Top!

• Peter Sierat
    Geverifieerde klant van Firmastaal.nl

Levering in redelijke tijd en alles duidelijk. Op de site stond er niet bij dat er ook bevestigingsbeugels zouden worden meegeleverd, dus dat was positief maar misschien wel handig om dat van te voren (duidelijk) te vermelden.

• André
    Geverifieerde klant van Firmastaal.nl

Goede levering tegen een mooie prijs.

• john gross

Zeer mooie kapstok

• Jeroen Kortekaas
    Geverifieerde klant van Firmastaal.nl

Duidelijke site en snelle levering. Aanrader

Beste klant,

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze website en snelle levering! Bedankt voor uw positieve beoordeling en aanbeveling, dat waarderen we enorm.

Team Firma Staal.nl

• Jan
    Geverifieerde klant van Firmastaal.nl

Trage communicatie via de app. Behoorlijk lang levertijd.

• JJPost-Techniek Post

Goede producten

• Meyer Nagengast
    Geverifieerde klant van Firmastaal.nl

Voetplaten stonden helemaal bol, ze recht op een balk lassen was niet mogelijk, de kopplaten hebben gaten die niet overeen komen?? Heel erg raar.. Denk ik werk te besparen en deze platen lekker te bestellen zodat ik ze zelf niet hoef te vervaardigen, krijg ik de het scheefste werk ooit binnen?? Ik ga hier nooit meer bestellen en vind het heel apart dat dit bedrijf kan bestaan met zulke kwaliteit

Beste klant,

Wat vervelend om te horen dat de levering niet aan uw verwachtingen voldeed. Dit is iets wat we niet eerder hebben meegemaakt, en het spijt ons dat u deze ervaring heeft gehad. Wij streven er altijd naar om onze producten in perfecte staat te leveren en vinden het erg belangrijk dat onze klanten tevreden zijn.

We stellen het erg op prijs als u even contact met ons wilt opnemen, zodat we samen kunnen kijken wat er precies is misgegaan. Dan zorgen wij ervoor dat het zo goed en zo snel mogelijk wordt opgelost.

Team Firma Staal.nl

• Jan Bunnik
    Geverifieerde klant van Firmastaal.nl

wat op papier is afgesproken, is keurig correct en op tijd afgeleverd.

• Miranda van Schoor
    Geverifieerde klant van Firmastaal.nl

Goede service! Mooi product!

• Rob Snijder
    Geverifieerde klant van Firmastaal.nl

Beetje bedriegelijk. Als je op cortenstaal zoekt, staat er in het rijtje cortenstaalaanbieders een roestbruine configurator van firma staal. Even niet opletten en je hebt blank staal besteld. Bovendien erg aan de prijs!

Beste Rob,

Dank voor uw reactie. We begrijpen dat het verwarrend kan lijken, maar bij elk product geven we duidelijk aan welk materiaal het betreft. Zo staat bij de configurator aangegeven dat het om cortenstaal of blank staal gaat. We hopen dat dit helpt bij het maken van de juiste keuze in de toekomst.

Hartelijke groet,
    Team Firmastaal.nl

• Yeter Pleijster

Goede service!

• Joost Roeper
    Geverifieerde klant van Firmastaal.nl

De tijdlijn die ik opkreeg was een week. Om vervolgens

• Marit
    Review voor Firmastaal.nl

Goede service, denken mee! Snelle levering.

• Nigel Bakker
    Geverifieerde klant van Firmastaal.nl

Teleurstellende ervaring omtrent de informatievoorziening rondom (verwachte) levertijden en daarbij geen reactie van de klantenservice (2 maal een bericht gestuurd voor de status via de Whatsapp mogelijkheid op hun website). Product was overigens naar verwachting.

• Heel mooie koekoek
    Geverifieerde klant van Firmastaal.nl

Prachtige koekoek geleverd gekregen voor bij onze voordeur. Specifieke wensen werden zonder probleem en zonder meerprijs uitgevoerd. Levertijd was wat langer vanwege de zomervakantie, maar de communicatie hierover was open en duidelijk. Kortom fijne leverancier.