FishshopXL B.V.
Robin
Uitstekende klantenservice! Zeer tevreden over mijn bestelling. Alles verliep soepel en ik ben super goed geholpen. Ik ga hier zeker vaker bestellen ,echt een dikke 10 uit 10!
Jarco
Goed overzicht op de website, klantvriendelijkheid waar geen andere viswinkel aan kan tippen, scherper dan scherp geprijsd. En super dat ik mijn bestelling eventje op kan halen want als ik die bestel busjes bekijk van dhl haal ik het liever zelf even op.
Hoe beoordeel je FishshopXL B.V.?
SnoekieJoe
Super webshop, snel en makkelijk! Ze hebben veel spul. En voor een goeie prijs.
Jaap
Wat een overzichtelijke webshop! Je vindt meteen wat je zoekt, zonder dat je hoeft te puzzelen. Alles straalt kennis én gastvrijheid uit. Alsof je geholpen wordt door iemand die écht van vissen houdt en niet alleen iets wil verkopen.
Via de WhatsApp-functie op de site had ik in no-time contact met Henry. Vriendelijke gast. En die heeft mijn vragen direct beantwoord.
Daar hou ik persoonlijk van. -
Erwin Kruit
Makkelijke site en snelle levering, top!
D. Sadi
Mijn bestelling duurde langer dan verwacht. Omdat het product een langere levertijd had
Na contact opgenomen te hebben , kon mijn bestelling worden omgezet wat geen probleem was en die was snel in huis.
Johan
Goede producten, snelle levering. Top zaak.
Ardjan
Een hengel besteld en dezelfde dag nog op kunnen halen! Top advies gehad bij het uitkiezen van mijn nieuwe hengel!
Hier ga ik zeker vaker bestellen! Veel succes met jullie nieuwe webshop! -
Henry
Na lang uitkijken naar de livegang van FishshopXL besloot ik direct een bestelling te plaatsen om de service zelf te ervaren. En ik kan alleen maar zeggen: alles verliep perfect!
De orderbevestiging kwam direct binnen, de verzending was razendsnel en de track & trace werkte probleemloos. Binnen no-time had ik mijn bestelling in handen, keurig verpakt en precies zoals omschreven. Een zorgeloze en betrouwbare winkelervaring, precies zoals je hoopt bij een webshop.
Ik ben erg tevreden en zal hier zeker vaker bestellen. Absoluut een aanrader voor iedere visser!