FishstoreXL B.V.
Daniel Rakip
Ik heb besteld wij gingen bijna een week wachten , is er nog niet thuis ik heb e-mail gekregen dat er thuis is maar onzin
Frans van den berg
Super snelle levering en goed verpakt👍
Hoe beoordeel je FishstoreXL B.V.?
Piet Piet
Mooie prijs voor die bedcair system 8leg 120 kg super
Rob Weststrate
Bestelling direct af kunnen halen, was top!
Peter Hofstede
Niets op aan te merken
Snel en geleverd wat ik had besteld -
Sjaak van Iwaarden
Snel geleverd en scherpe prijs
Samuel Batista Resplandes
Top
Robert Bex
Mogen wat sneller handelen levertijd zat te lang tussen om dat er iets niet op voorraad was. Verder goede service.
Dick
Snel verzonden en goed verpakte hengel.
Jan Hesselius
goede service. na mailtje omtrent dubbele bestelling van mij direct opgelost
Joeri Vanhaerens
Snelle en correcte levering. Heel blij.
Conny
Goedemorgen Ben zeer naar goed geholpen. Mensen hebben echt geduld met mijn gehad ,Omdat ik mijn man wilde verrassen om witvis te vangen ,Wat voor geur ik daar voor gebruiken kan Sorry tot heden 3 x gevist alleen nog niets gevangen, Wij zijn 85 plussers
Evert Schaap
Goede service artikel was niet op voorraad maar dit werd perfect op gelost
Ronald Opdam
Snel en duidelijke communicatie
Mocanu Mihai
Ik bestelde een vishengel met molen, maar deze kwam beschadigd aan. Ik heb twee dagen lang berichten gestuurd, maar geen reactie of e-mail ontvangen.
Marc L.
Via de chatbox ben ik uitstekend geholpen. Ik kreeg advies over de zeemolen endie ik zocht. En na mijn keuze werd alles in het werk gesteld om het op tijd te verzenden zodat ik een dag later kon vissen. Super service
Tim Bergman
Snel geleverd, goede producten, prima prijzen!
Jaap
Heb van de week een Shakespeare waadpak gekocht bij deze zaak. Het pak zelf moet ik nog gaan testen. Dit ga ik spoedig doen. Ik ga het waadpak voornamelijk gebruiken voor rioolwerkzaamheden in de kruipruimte, etc. Nee, niet om mee te vissen. Dan blijf ik lekker droog op de kant.
Ik vind FishstoreXL echt een fijne website. Zeker ook die geïntegreerde zoekfunctie. Ik had in no-time gevonden wat ik zocht. Ook fijn en snel contact met Henry gehad. Kan gewoon via de app, en super snel reactie. Korte lijntjes, daar hou ik persoonlijk van. Kon het waadpak de volgende dag al ophalen. Super! -
Danny
Mooi materiaal en gisteren besteld en vandaag al in huis, super te vreden doe zo verder.
Aad van den Berg
snelle levering en goed bijgehouden website