FishstoreXL B.V.
Aad van den Berg
snelle levering en goed bijgehouden website
Sam van der Werf
Klacht/omruil verzoek ingediend, visnet wat ik heb ontvangen stinkt naar tabaksrook. Tevreden dat ik het product mag omruilen voor een ander exemplaar.
Hoe beoordeel je FishstoreXL B.V.?
Mustafa Eren
Goede kwaliteit spullen!
Georgi A
Snelle levering, goed product!
Erick
Alles goed aangekomen, netjes en goed verpakt. Alleen de belofte van binnen 24 uur geleverd was helaas niet gehaald. Was voor deze keer ook geen must. Ik kom zeker nog terug op deze site.
Paul Stalenberg
Mooi Thermopak binnengekregen.
Goede kwaliteit prijsverhouding!
Snelle service toppie -
Allan Enting
Spullen niet in voorraad, kreeg gelijk een mail met goede keuzes en werd het artikel gratis nabezorgt
Herman
Snel geleverd.
Antwoord van FishstoreXL B.V.Bedankt voor je review, Herman!
Fijn om te horen dat alles snel is geleverd. Veel plezier met je bestelling en graag tot de volgende keer! -
Janita Kleine
Snel geleverd! Top service
Antwoord van FishstoreXL B.V.Bedankt voor je review, Janita!
Fijn om te horen dat alles snel is geleverd en dat je tevreden bent over de service. Graag tot een volgende keer! -
Lukasz Jaszczyszyn
👌👌👌
Antwoord van FishstoreXL B.V.Bedankt voor je review! 👌
Veel plezier met je bestelling en graag tot de volgende keer! -
Mark
30 december bestelling gedaan. Bestelling in het nieuwe jaar ontvangen (begrijpelijk). Zit er een kortingsvoucher bij, geldig tot 31-12-2025. Doe hem er dan niet bij in!
Over de hengel; Eerste indruk is goed, zeer verrast over het molentje. draait zeer soepel!Antwoord van FishstoreXL B.V.Bedankt voor je review, Mark.
Dank voor het delen van je ervaring. De verwarring rondom de kortingsvoucher door de jaarwisseling had inderdaad niet mogen gebeuren. Inmiddels is dit aangepast en zou de voucher weer correct moeten werken.
Fijn om te horen dat je tevreden bent over de hengel en het molentje. Mocht je nog vragen hebben of ergens tegenaan lopen, dan helpen we je uiteraard graag verder. -
Antoine Van Wanrooij
Nette prijzen en goede service.
Antwoord van FishstoreXL B.V.Bedankt voor je review, Antoine!
Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze prijzen en service. Graag tot een volgende keer! -
Ivailo Janaty
Very good!
Antwoord van FishstoreXL B.V.Thank you for your review, Ivailo!
Great to hear that everything was to your satisfaction. We’re happy to help and hope to see you again soon! -
Vasile Oprea
Snel levering.
Antwoord van FishstoreXL B.V.Bedankt voor je review, Vasile!
Fijn om te horen dat de levering snel is verlopen. Graag tot een volgende keer! -
Z.G Kreeke-Rentmeester
Snelle service, goed geleverd, goede communicatie
Antwoord van FishstoreXL B.V.Bedankt voor je review!
Fijn om te horen dat je onze service, levering en communicatie als positief hebt ervaren. Dank voor het vertrouwen en graag tot een volgende bestelling! -
Bob de Bruijn
Besteld en snel geleverd!
Antwoord van FishstoreXL B.V.Bedankt voor je review, Bob!
Fijn om te horen dat je bestelling snel is geleverd. Dank voor het vertrouwen en graag tot een volgende keer! -
Rens Karelse
Mega snelle bexorging
Antwoord van FishstoreXL B.V.Bedankt voor je review, Rens!
Fijn om te horen dat de bezorging zo snel is verlopen. Dank voor het vertrouwen en graag tot een volgende keer! -
Laurens ten Brink
Reageren niet bij vragen. Lang wachten op de bestelling.
Antwoord van FishstoreXL B.V.Bedankt voor je feedback, Laurens.
Jammer om te lezen dat je deze ervaring hebt gehad. Het klopt dat de communicatie en levertijd in dit geval niet naar wens zijn verlopen, en dat is uiteraard niet hoe we het willen doen. Excuses daarvoor.
We nemen dit soort signalen serieus en kijken hier intern naar. Mocht je dit nog willen toelichten of als we je ergens mee kunnen helpen, dan mag je altijd contact met ons opnemen. -
Robin M
Heel goed, mooie hengel kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs, bovendien zeer snel bezorgd en goed verpakt
Antwoord van FishstoreXL B.V.Bedankt voor je uitgebreide review, Robin!
Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit van de hengel, de prijs én de snelle en nette levering. Daar doen we ons best voor.
Dank voor het vertrouwen en graag tot een volgende bestelling! -
Frank Davelaar
Fantastisch
Antwoord van FishstoreXL B.V.Bedankt voor je review, Frank!
Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent. Dank voor het vertrouwen en graag tot een volgende keer!