Fitnesstegel.nl - Alles voor een professionele sportvloer

Fitnesstegel.nl - Alles voor een professionele sportvloer

Bij fitnesstegel.nl kunt u terecht als u opzoek bent naar een hoogwaardige rubber sportvloer. Wij verkopen uitsluitend gerecyclede producten van West-Europese afkomst dat voldoet aan alle strenge Europese en Nederlandse normen. Vraag ons gerust om advies en ondersteuning, wij hebben namelijk een wereld van kennis en ervaring in huis. Onderdeel van Fiberplast Circulair BV.
De zekerheden van https://fitnesstegel.nl/

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2018

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.