Lid van WebwinkelKeur sinds 2024

FlinQ Products heeft 1 4 ster reviews 1
FlinQ Products heeft 0 3 ster reviews 0
FlinQ Products heeft 1 2 ster reviews 1
FlinQ Products heeft 3 1 ster reviews 3

Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees ons beleid en de voorwaarden.

1. Lex

Ik heb twee handventilatoren besteld en betaald onder nummer FQ-294410. En bij DHL is een vooraankondiging gedaan door FlinQ maar niets geleverd aan DHL, Nu geeft DHL aan contact op te nemen met FlinQ maar dat is me tot op heden niet gelukt. FlinQ geeft geen thuis meer.

2. DB

Geweldige service na aanschaf van een heater. Goede heldere uitleg en snel geholpen met mijn vragen.

3. Hoe zou je FlinQ Products beoordelen?

4. Fred

Slechte afwikkeling Heb een infrarood verwarmer besteld zou volgende dag geleverd worden Geappt krijg snel antwoord dat de order niei doorgekomen naar het magazijn. Ik word vandaag gebeld om het optelossen. Oplossing en evt compensatie Dus niet gebeld Eind dag opnieuw geappt wordt hsndmatig met spoed geregeld Dus niet Volgende dag weer geapt Exuses had gisteren moeten worden opgelost Ze gaan het escaleren naar de manager Ik wordt vandaag gebeld Nog steeds niets Krijg de indruk dat je aan het lijntje wordt gehouden Slecht slecht

5. Pim

Net een smartwatch gekocht voor € 49,00 (eind december 2025) was een aanbieding. Nu nog geen € 30,00? Voel me wel een beetje bedonderd.

6. Bert

Mooie infrarood heater, werkt goed en verwarmt de plek waar ik zit. App bediening is fijn!

7. Maartje

Ik be goed geholpen door Flynn van de klantenservice. Mooi producten en bediening is makkelijk.