Deel je ervaring
En help toekomstige klanten
Lees ervaringen
Bekijk wat andere denken

Webwinkeleigenaar? Word ook lid en verhoog je omzet!

Flooring Online

Oosterkaai 17
8281BJ Genemuiden
0387859907
KvK 72525398

Geverifieerd door WebwinkelKeur

Geverifieerd adres Binnen 14 dagen geld terug Prijzen duidelijk vermeld Bemiddeling bij geschillen Echte klantbeoordelingen
Flooring Online

Gemiddelde beoordeling

9,7

6 beoordelingen

Beoordeling van klanten

100%

0%

0%

2019
Flooring Online

WASCHEUL beoordeelde op 2019-04-05

I ordered from France and thank you for your support! My daughter is delighted with the carpet!

Flooring Online

Wies Kuper beoordeelde op 2019-01-01

Heel tevreden, snelle levering.

Flooring Online

Joyce Bijl-Janssen beoordeelde op 2018-12-29

Ons gekozen product bleek niet snel genoeg leverbaar. Flooring online dacht meteen mee en zocht een passend alternatief dat wel optijd leverbaar was voor de verjaardag van ons zoontje. Wij blij, hij blij.

Flooring Online

Mw. Van Dam beoordeelde op 2018-12-27

Had verwacht dat het een kleine week zou duren voordat het kinderkleed bezorgd zou worden, tot mijn verrassing werdt het al in 2 dagen bezorgd. Zeer prettig, vooral omdat het een kerstcadeau was.

Flooring Online

Elsbeth van Dieren beoordeelde op 2018-12-15

Mijn nieuwe vloerkleed werd super snel geleverd. Ik had nog een paar vragen en daar werd super snel op gereageerd, mijn ervaring met Flooring Online is top!

Flooring Online

Maurits beoordeelde op 2018-12-09

Duidelijk en goede site, super levering, en top kwaliteit kleed!

Flooring Online

Dieter Peters beoordeelde op 2018-12-05

Na goede verhalen gehoord te hebben over de service van flooringonline.nl heb ik otch maar gaan kijken op de website. Goede service, snelle levering een een mooie prijs. Mijn zoontje is heel blij met zijn autokleed!

2018

Voordelen van WebwinkelKeur    Lees alle voordelen

Gecontroleerd door ons

Voordat webwinkels lid kunnen worden van WebwinkelKeur worden ze aan een strenge controle onderworpen. We controleren daarbij of het bedrijf echt bestaat, of men aan wettelijke eisen voldoet en of alle benodigde bedrijfsinformatie eenvoudig vindbaar is op de webwinkel.

Onafhankelijke bemiddeling bij geschillen

Kom je toch in een conflict met een aangesloten lid? Dan bemiddelt WebwinkelKeur gratis. We proberen daarbij snel tot een passende oplossing te komen. Lukt dat toch niet? Dan kun je het geschil voorleggen aan DigiDispuut welke tot een bindende uitspraak kan komen.

Beoordeeld door jou

WebwinkelKeur combineert een keurmerk met klantbeoordelingen. Heb je iets besteld bij een lid? Dan vragen we je vriendelijk een beoordeling achter te laten op WebwinkelKeur. Deze beoordelingen worden vervolgens publiekelijk getoond zodat je een goed beeld krijgt van de klantenservice van onze leden.

Mystery shopper controles

Periodiek controleert WebwinkelKeur haar leden door zich voor te doen als een klant. Deze mysteryshoppers beoordelen vervolgens het contact met de webwinkel. Het resultaat daarvan wordt publiek getoond zodat je de betrouwbaarheid van de webwinkel kunt inzien.

Onafhankelijk en non-profit

Stichting WebwinkelKeur is geheel onafhankelijk en heeft geen winstoogmerk. Ons doel is het winkelen op internet veiliger te maken. We vragen geen hoge vergoeding aan onze leden, zodat elke webwinkel lid kan worden. We zijn daarbij zowel een aanspreekpunt voor de webwinkels als voor de consument.

Ben je een webwinkel eigenaar?

Word dan lid van WebwinkelKeur.

Verhoog je omzet met ons keurmerk + reviewsysteem. Voor een lidmaatschap betaal je slechts een klein bedrag per maand.