Flooring Online

Flooring Online

Bekijk alle reviews en keurmerken van Flooring Online en bepaal of het veilig is om bij deze webshop te kopen.
9,6
10 klantbeoordelingen
Beoordelingen verzameld via WebwinkelKeur
Filter 10 reviews verzameld via WebwinkelKeur

Aantal sterren

 • Esmee Visser
  Review voor Flooring Online

  Zeer mooi kleed ontvangen van Flooring Online. Goede kwaliteit, staat mooi in de kinderkamer, snel thuisbezorgd. Helemaal tevreden dus. Dank jullie wel Flooring Online!

 • Marc van Bremen
  Review voor Flooring Online

  Heel blij met het kindervloerkleed. Netjes en op tijd geleverd. Staat ontzettend leuk in de kamer van onze dochter. Ik werd ook vriendelijk te woord gestaan door de klantenservice van FlooringOnline. Het was in eerste instantie niet in de maat verkrijgbaar die we wilden, maar uiteindelijk is dat toch gelukt. Top. Dank jullie wel.

 • Hoe beoordeel je Flooring Online?

  Hoe beoordeel je deze webwinkel?
   
 • Cora van Dorst
  Review voor Flooring Online

  Mooie kleden, goede service. 3 kleden besteld waarvan 2 kleden netjes snel geleverd werden. 3e kleed moest nog "geproduceerd" worden bij de fabriek en is uiteindelijk, met de overname van het bedrijf door een andere eigenaar, zo'n 3 maanden blijven liggen waarvan het bedrijf dacht dat het al geleverd was. Al met al hebben ze dit netjes opgepakt en uiteindelijk naar tevredenheid actie ondernomen en is het 3e en laatste kleed alsnog netjes bezorgd.

 • Bea
  Review voor Flooring Online

  Zeer leuke kindervloerkleden. Mijn dochter is dol op sterretjes en heeft nu eindelijk haar sterretjesvloerkleed in haar eigen kamer. Prima service en bezorging verder! Aardige klantenservice aan de telefoon gehad bovendien.

 • WASCHEUL
  Review voor Flooring Online

  I ordered from France and thank you for your support! My daughter is delighted with the carpet!

 • Wies Kuper
  Geverifieerde klant van Flooring Online

  Heel tevreden, snelle levering.

 • Joyce Bijl-Janssen
  Geverifieerde klant van Flooring Online

  Ons gekozen product bleek niet snel genoeg leverbaar. Flooring online dacht meteen mee en zocht een passend alternatief dat wel optijd leverbaar was voor de verjaardag van ons zoontje. Wij blij, hij blij.

 • Mw. Van Dam
  Geverifieerde klant van Flooring Online

  Had verwacht dat het een kleine week zou duren voordat het kinderkleed bezorgd zou worden, tot mijn verrassing werdt het al in 2 dagen bezorgd. Zeer prettig, vooral omdat het een kerstcadeau was.

 • Elsbeth van Dieren
  Review voor Flooring Online

  Mijn nieuwe vloerkleed werd super snel geleverd. Ik had nog een paar vragen en daar werd super snel op gereageerd, mijn ervaring met Flooring Online is top!

 • Maurits
  Review voor Flooring Online

  Duidelijk en goede site, super levering, en top kwaliteit kleed!