Zoals beloofd de volgende dag al geleverd. Ikzelf had er al een. Deze was voor een vriendin die de spijkermat ook graag wilde proberen. Samen zijn wij er heel blij mee, werkt super goed, ontspannend en veel betere nachtrust.
Lid van WebwinkelKeur sinds 2022
Regelmatige monitoring
Duidelijke voorwaarden
Klachtenbeheer
Echte ondernemer
Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees onze gebruikersvoorwaarden.
- W.J. Cevaal
- Karin
Ik heb een Flowee mat en kussen aangeschaft en kan zeggen dat het ontspannend is! Ik ben nog in de fase van met shirt aan liggen op de mat. Maar het heeft evengoed al een ontspannend effect! (ben zelfs gister in slaap gevallen, wat niet snel gebeurt bij mij) Ga hier een routine van maken en kan de mat zeker aanbevelen! Blij mee.
Hoe zou je Flowee - Relax Your Senses beoordelen?
- Peggy
Mooie kwaliteit! Voorlopig nog in opbouwende fase betreft het gebruik want het is even wennen. Alvast tevreden over mijn aankoop.
- Susanne
Ik heb de Flowee mat, kussen en handschoen kado gekregen. En ik ben er zo blij mee! 🤩. Ik gebruik de mat en het kussen nu een week. Ik ontspan er heerlijk van en moet zelfs een wekker zetten omdat ik in slaap val. Daarna een heerlijke nachtrust. Ook gebruik ik hem voor mijn buik. Ik heb vaak last van mijn darmen en ik kon het bijna niet geloven, maar na jaren heb ik weer een regelmatige stoelgang gekregen! Dankjewel Flowee! 🙏
- Ieteke
Fantastische mat. Werkt zeer ontspannend, zeker in combinatie met het nekkussen.
- Therese van der Drift
Ik heb de complete set van Flowee gekocht: de spijkermat, het spijkerkussen, de massagehandschoen en het oogmasker. Inmiddels gebruik ik de producten een week. De eerste twee dagen heb ik de spijkermat met een T-shirt aan gebruikt, daarna gewoon met mijn blote bovenlichaam. De eerste paar minuten moet ik nog steeds even wennen aan de druk van de puntjes, maar daarna voel ik mijn lichaam helemaal ontspannen. Sterker nog: ik val er regelmatig op in slaap en zet inmiddels een wekker zodat ik er niet te lang op blijf liggen. Het is voor mij echt een moment van totale rust waarin ik even alles los.