Flowee - Relax Your Senses
Esther Montree
Snelle levering en
Remco
Snel verzonden, mooie kwaliteit en helamaal relaxed :)
Hoe beoordeel je Flowee - Relax Your Senses?
Diana
Snelle levering, mooi product.
Pembe
Goede service. Alles op tijd. Goed product
Linda w
Na jaren last te hebben van stijve rug/nek spieren kreeg ik als tip van iemand om een spijkermat te kopen. Eerst een goedkope versie gekocht, waar ik niks bij voelde, ik besloot om toch maar wat meer te investeren. Daar heb ik nu al geen spijt van. Ik heb er nu een aantal keer op op de eco flowee mat gelegen, wat even wennen was de eerste minuten maar ben er zelfs al even op in slaap gevallen. Je merkt echt dat je lichaam heerlijk ontspant. Ik ben benieuwd naar de rest, want dat zit nog ingepakt voor 5 december👍🏻😉
Wilma Morren
Binnen enkele dagen had ik de spijkermat binnen en voelde gelijk dat ik meer ontspannen was en geen rugpijn meer, eerst met tshirt omdat mijn lijf moest wennen . Elke dag even een half uurtje doet wonderen.
E. Molenaar
Goede, snelle en overzichtelijke service!
Nanda Buddiger
Snelle levering en een handige omschrijving erbij hoe het werkt en op welke manieren je het kan gebruiken
Sandy Filius
Complimenten voor de snelle levering! Netjes verpakt, compleet met uitleg over de producten, een kaartje.
Lydia
Vlotte levering. Prima product.
Saskia
Mooie en Duurzame Producten worden er verkocht. Heel Blij verrast met ECO Pro set veel over gehoord en mezelf Kado gedaan.
Verder een snelle levering van mijn Bestelling en goed verpakt en afgeleverd bij een door mij gekozen Afhaallocatie. TOP...!!! -
Suzanne Eijlander
Lang getwijfeld, omdat het toch best een flinke uitgave is, maar uiteindelijk toch de hele set met de opbergtas gekocht. Ik ben heel blij met mijn aankoop en achteraf denk ik " ik had het veel eerder moeten doen", want het is het geld dubbel en dwars waard". Het helpt mij echt ontspannen. Ik zou het zeker aan familie en vrienden aanraden.
Ellen Visser -Jong
Ik had jullie spijkermat en kussentje al en die bevallen zo goed dat ik de rest ook wilde. Verassend was het oogmasker met de geur van lavendel. Maar ik was dus al verkocht door de mat.
Bas
Bestelling snel en netjes afgehandeld!
Eva Cobus
Super snelle levering en mooi verpakt.
Sandra
Ik heb het spijkerkussen aangeschaft, omdat mijn nekspieren wel wat ontspanning kunnen gebruiken. Het kussen van Flowee is mooi om te zien en heel fijn in gebruik. De eerst minuut op de spijkertjes voel ik zeker, maar is niet per se onaangenaam. Na die minuut voel ik al ontspanning in mijn nek en voelt het kussen comfortabel. Heel fijn dat het kussen gevuld kan worden naar je eigen behoefte hoe dik je het kussen wilt hebben. Ik ben enthousiast.
Susanne
Ik heb deze mat nu anderhalve week en het is nog steeds behoorlijk pijnlijk maar ik kijk er toch iedere avond naar uit. Ik voel me duidelijk meer ontspannen, de doorbloeding lijkt beter en ik slaap veel dieper. Hij is wel wat hard en stug dus niet heel handzaam in bed, maar ik ben er heel blij mee dat het al zoveel effect heeft.
Liz
Op aanraden van mijn zusje heb ik deze set gekocht. De spijkermat werkt echt fijn en ontspannend! Ik had vooraf niet kunnen voorspellen dat het zo snel een vast ritueel zou worden. Bij thuiskomst na het werk gaan de kuiten en mijn nek op de mat en kussen, en voor het slapen gaan het hele lichaam. Ik had altijd allerlei onduidelijke pijntjes in rug, schouders en benen, en daar heb ik deze eerste week helemaal geen last meer van gehad, tot ik één dagje liggen moest overslaan. Ik ben heel benieuwd naar de komende weken en of ik net zo enthousiast blijf!
Carolien Bron
Een vriendin van mij had zo enthousiast verteld over haar Flowee dat ik er wel eentje MOEST kopen. Ik kon niet wachten om hem uit te proberen. En ik heb ook eigenlijk niet hoeven wachten. De volgende dag had ik mijn Relaxset PRO al in huis. De eerste keer was het even wennen, maar ik lag al heel erg snel relaxed en ben er zelfs op in slaap gevallen! Heerlijk om zo tot rust te komen na een stressvolle dag. Enige waar ik spijt van heb is dat ik deze set niet eerder heb gekocht!!
MHD
Fijne service, heel snel verzonden! En duidelijke instructies erbij geleverd.