Flowee - Relax Your Senses

Flowee - Relax Your Senses

Flowee is al sinds 2011 het Spijkermatten merk van de Benelux. Kwaliteit, duurzaamheid en een mooi design dat is waar onze spijkermatten voor staan. Met de spijkermat willen we je uitnodigen om vaker en beter te ontspannen. Voor meer geluk en plezier in jouw leven!
spijkermatten spijkermat kussens meditatiekussens
9,6
Filter 5458 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 4140 met beschrijving

Taal

• Lenny Jacobs

Snelle levering.

• Nimrod
    Geverifieerde klant van Flowee - Relax Your Senses

Spijkermat basic. De spijkermat biedt de beloofde ontspanning. Echt een aanrader.

• Hoe beoordeel je Flowee - Relax Your Senses?

• Jessica
    Geverifieerde klant van Flowee - Relax Your Senses

Al bijna twee jaar kampte ik met chronische spierspanning in mijn rug. De afgelopen maanden kreeg ik ook steeds meer last van nek- en schouderklachten. Op advies van mijn fysio heb ik uiteindelijk de Flowee mat en kussen gekocht.
    De eerste keer? Pittig! Ik wilde eigenlijk na een minuut al stoppen. Maar toch blijven liggen, met een meditatiemuziekje erbij. En ineens waren er 10 minuten voorbij.
    Wat ik voelde? Warmte, ontspanning en rust. In mijn rug, nek èn geest. Het is geen wondermiddel, maar voor mij wel een fijne aanvulling.
    Bij twijfel? Doen!

• FH81
    Geverifieerde klant van Flowee - Relax Your Senses

Wat een uitvinding dat jullie deze producten hebben ontworpen! Prijs is dan ook nog eens prima en kwaliteit uitstekend!

• Vief
    Geverifieerde klant van Flowee - Relax Your Senses

Wie had gedacht dat liggen op een spijkermat zó fijn kon zijn? De Flowee Sense spijkermat is voor mij echt een ontdekking. Binnen een paar minuten voel ik de spanning wegzakken en kom ik helemaal tot rust. Ik ben fan!

• Kirsten Dekker

Super

• Sander
    Geverifieerde klant van Flowee - Relax Your Senses

Snelle levering en goede kwaliteit

• Gerda H
    Geverifieerde klant van Flowee - Relax Your Senses

Wat een toevoeging aan mijn dagelijkse routine!
    Heb sinds een week de mat, het kussen en oogcompres en ik kan heel duidelijk
    verschil merken.
    In de avond relaxen met het kussen in m’n nek op de bank en na het douchen heerlijk m’n hoofd en lijf uit de sneltrein halen en rustig in slaap vallen. Voor mijn werk ben ik veel met gezondheid bezig, dit is een echte musthave! Zelfs mijn man merkt verschil in mijn humeur en slapen.

• Christiane De Looze
    Geverifieerde klant van Flowee - Relax Your Senses

Al vele jaren gebruik ik het kussen.. Nu mijn tweede... Ook neem ik het mee op reis... Steunt hel goed mijn nek en omgekeerd zonder de noppen slaap ik
    Hierop. Zo .. Dempt het ook wat mijn oorsuizen..

• Martine van Regteren
    Geverifieerde klant van Flowee - Relax Your Senses

Super snelle levering, ziet er prachtig uit en ligt heerlijk

• Frank

Snel geleverd, snel effect

• Tineke
    Review voor Flowee - Relax Your Senses

Op aanraden van een vriendin de Flowee Eco besteld. Super snel geleverd. Meerdere malen al op gelegen en het geeft écht een stuk rust en ontspanning. (Ik was al bekend met het principe spijkermat). Met een baby van 6 maanden thuis, schiet ontspanning er vaak in. Nu met de Flowee thuis even 10/20 minuten op de mat en weer nieuwe energie!

• KSA
    Geverifieerde klant van Flowee - Relax Your Senses

Snelle levering van mijn Flowee kussen.
    Meteen dezelfde dag nog gebruikt i.c.m. mijn Flowee mat, die ik al jaren heb.
    Heb er meteen 30 min. op gelegen en mijn nek was weer heerlijk soepel. 👍

• Lindess
    Geverifieerde klant van Flowee - Relax Your Senses

Snelle verzending, kwaliteits producten!

• Cor Verduijn
    Geverifieerde klant van Flowee - Relax Your Senses

Is prima product lig er iedere dag 20 minuten op zorgt dat ik minder spierspanning heb.

• Dennis Wijbenga
    Geverifieerde klant van Flowee - Relax Your Senses

Duidelijk en overzichtelijke website. Snelle levering en duidelijke communicatie.
    Eerst was ik sceptisch over de werking van een spijkermat. Maar nu ik er aan gewend raak, merk ik dat ik er ontspannen van wordt.

• Laura van Dijk
    Geverifieerde klant van Flowee - Relax Your Senses

Inmiddels de hele set bij elkaar gekocht en absoluut

• Mike Zeegers

Het werkt bij mij goed.

• Mark D
    Geverifieerde klant van Flowee - Relax Your Senses

Snel geleverd en wat een ontspanning!

• Arienne Simonis
    Geverifieerde klant van Flowee - Relax Your Senses

Snelle levering en goede kwaliteit. Gebruik mijn spijkermat elke dag!