Flowrina
FlowRina is een bedrijf die zijdebloemen, kunstplanten, kransen en diverse interieur accessoires verkoopt vanuit haar atelier of online. Daarnaast zijn er ook creaties met droogbloemen te vinden en is er veel keuze in bijpassend glaswerk en potterie.

FlowRina haar missie is om mensen langdurig te laten genieten van bloemen en groen in hun (werk) omgeving. Dit door middel van materialen met een lange levensduur zoals kunst,- of gepreserveerde bloemen en planten.

Flowrina is opgericht door Sanne van Dam, een creatieve duizendpoot die sinds 2022 Flowrina is gestart. Een eerbetoon aan haar grootmoeder Rina die gek was op bloemen en Sanne vroeger de creativiteit meegaf.

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2022

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.