FokkoJuweliers.nl / SurinaamseJuwelier.nl

FokkoJuweliers.nl / SurinaamseJuwelier.nl

Fokko Juweliers is de Surinaamse juwelier voor al uw Surinaamse sieraden.. Wij hebben meerdere verkooppunten in Nederland en Suriname. Ook zijn wij de leverancier voor de Surinaamse juwelier met ons eigen merk Fokko Design.
De zekerheden van https://fokkojuweliers.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2011

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Wij van FokkoJuweliers.nl en SurinaamseJuwelier.nl staan voor kwaliteit en een goede klantenservice. Daarom werken wij al sinds 2011 met Webwinkelkeur samen. Inmiddels zijn wij de grootste Surinaamse online juwelier van Nederland en hebben meer dan 30.000 Surinaamse sieraden uit voorraad leverbaar. Via onze website bieden wij snelle levering aan. Liever ophalen? Dan kan bij een van onze verkooppunten verspreid in het land. Voor vragen kunt u contact opnemen via WhatsApp, chatbot Tante Sandra, e-mail en telefoon. Wij wensen dat iedereen van onze unieke, zelf ontworpen en zelf gemaakte Surinaamse sieraden kan genieten.

Tan bun,

Fokko


Bekijk Manifest