FokkoJuweliers.nl / SurinaamseJuwelier.nl

FokkoJuweliers.nl / SurinaamseJuwelier.nl

Fokko Juweliers is de Surinaamse juwelier voor al uw Surinaamse sieraden.. Wij hebben meerdere verkooppunten in Nederland en Suriname. Ook zijn wij de leverancier voor de Surinaamse juwelier met ons eigen merk Fokko Design.
9,0
Filter 3856 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 2118 met beschrijving

• Gerson Loor
    Geverifieerde klant van FokkoJuweliers.nl / SurinaamseJuwelier.nl

Correcte snelle bezorging van een goed product

• B.E
    Geverifieerde klant van FokkoJuweliers.nl / SurinaamseJuwelier.nl

Kwam veel sneller dan verwacht

• Hoe beoordeel je FokkoJuweliers.nl / SurinaamseJuwelier.nl?

• M Sherali

Top s

• Gijs
    Geverifieerde klant van FokkoJuweliers.nl / SurinaamseJuwelier.nl

Perfecte service, klant vriendelijk, echt een aanrader

• Mike Narain

Top sieraden !

• F.F. Tjin-A-Koeng
    Geverifieerde klant van FokkoJuweliers.nl / SurinaamseJuwelier.nl

Ik heb een Ala Kondre armband besteld. Alles was perfect: snelle levering, goede kwaliteit en hij is zelfs mooier dan verwacht! De armband zit comfortabel en voelt sterk en duurzaam aan. Ja mang!!

• Mevr. Noslin
    Geverifieerde klant van FokkoJuweliers.nl / SurinaamseJuwelier.nl

Wat een top service! En vooral snelle service!

• Margo Liefveld
    Geverifieerde klant van FokkoJuweliers.nl / SurinaamseJuwelier.nl

Ik heb niet lang moeten wachten maar ben niet tevreden over service

• N. Martis
    Geverifieerde klant van FokkoJuweliers.nl / SurinaamseJuwelier.nl

Geweldige service, vragen werden snel en duidelijk beantwoord. Snelle bezorging! Ik beveel ze aan.

• Inês Tania Tomás
    Geverifieerde klant van FokkoJuweliers.nl / SurinaamseJuwelier.nl

Product niet aangekomen maar toch aangegeven als “geleverd”.

• MJF
    Geverifieerde klant van FokkoJuweliers.nl / SurinaamseJuwelier.nl

Super snelle levering, zelfde dag in huis! TOP

• Jurgen Achthoven
    Geverifieerde klant van FokkoJuweliers.nl / SurinaamseJuwelier.nl

Goede service en snel leverbaar. Prijzen zijn goed en zou dit zeker aanraden.

Beste Jurgen,

Wat fijn dat je de moeite en tijd neemt om ons te reviewen. Dank hiervoor! Hopelijk snel tot ziens bij de grootste online Surinaamse juwelier! Gr. het team van www.fokkojuweliers.nl

• Paulien

Snelle levering mooi product

Beste Paulien,

Wat fijn dat je de moeite en tijd neemt om ons te reviewen. Dank hiervoor! We zijn blij dat je tevreden bent met je Surinaamse sieraad. Hopelijk snel tot ziens bij de grootste online Surinaamse juwelier! Gr. het team van www.fokkojuweliers.nl

• Ryan Eikelboom
    Geverifieerde klant van FokkoJuweliers.nl / SurinaamseJuwelier.nl

Bedankt voor de snelle levering hij is er super blij mee met zijn Rolex ring staat mooi naast zijn Piet Piet ring 👍👍

Beste Ryan,

Wat fijn dat je de moeite en tijd neemt om ons te reviewen. Dank hiervoor! We zijn blij dat je tevreden bent met je Surinaamse Rolex schakel ring! Hopelijk snel tot ziens bij de grootste online Surinaamse juwelier! Gr. het team van www.fokkojuweliers.nl

• Haydee Grootfaam
    Geverifieerde klant van FokkoJuweliers.nl / SurinaamseJuwelier.nl

Snelle levering en goed op de hoogte gehouden.
    Alleen de bezorging viel tegen, want de bezorger belde aan en heeft niet gewacht tot ik beneden was om het pakje aan te nemen. Hij heeft het gewoon bij de brievenbussen achtergelaten. Het had ook door een ander meegenomen kunnen worden.

Beste Haydee,

Wat fijn dat je de moeite en tijd neemt om ons te reviewen. Dank hiervoor! We zijn blij dat je tevreden bent met je Surinaamse sieraad en onze service. Wij nemen uw feedback over de koerier serieus en maken hebben er een melding van gemaakt. Hopelijk snel tot ziens bij de grootste online Surinaamse juwelier! Gr. het team van www.fokkojuweliers.nl

• Raquel Westerveld
    Geverifieerde klant van FokkoJuweliers.nl / SurinaamseJuwelier.nl

Super snelle levering! En prachtige sieraden.. is nu de 2e keer dat ik een sieraad heb besteld maar er zullen er nog veel meer volgen !! Echt heel fijn dat je levering snel binnen is

Beste Raquel,

Wat fijn dat je de moeite en tijd neemt om ons te reviewen. Dank hiervoor! We zijn blij dat je tevreden bent met je Surinaamse sieraad en onze service. Hopelijk snel tot ziens voor de derde keer:) bij de grootste online Surinaamse juwelier! Gr. het team van www.fokkojuweliers.nl

• Milton Zaalman

Snelle service

Beste Milton,

Wat fijn dat je de moeite en tijd neemt om ons te reviewen. Dank hiervoor! We zijn blij dat je tevreden bent met je Surinaamse sieraad en onze service. Hopelijk snel tot ziens bij de grootste online Surinaamse juwelier! Gr. het team van www.fokkojuweliers.nl

• Gwen Van Vuuren
    Geverifieerde klant van FokkoJuweliers.nl / SurinaamseJuwelier.nl

Contact met klantenservice via WhatsApp is echt top. Snelle reacties, veel geduld en echt klantvriendelijk. Door de sneeuwstorm verzend vertraging wat meer dan begrijpelijk is. Ben erg blij met het gouden gegraveerde ogri ai speldje. Vind de sluiting wel heel fragiel, maar dat maakt het niet minder mooi of waardevol. Erg tevreden

Beste Gwen,

Wat fijn dat je de moeite en tijd neemt om ons te reviewen. Dank hiervoor! We zijn blij dat je tevreden bent met je Surinaamse sieraad en onze (WhatsApp)service. Hopelijk snel tot ziens bij de grootste online Surinaamse juwelier! Gr. het team van www.fokkojuweliers.nl

• Joëlla Pusch

Snelle levering, had mijn sieraden snel in huis ! TOP

Beste Joëlla,

Hartelijk dank voor je review. We zijn blij dat je tevreden bent met je Surinaamse sieraad en onze service.

Bij Fokkojuweliers.nl staan we bekend om ons persoonlijke aanpak en passie voor hoogwaardige Surinaamse sieraden. Hopelijk snel tot ziens bij de grootste online Surinaamse juwelier! Gr. het team van www.fokkojuweliers.nl

• Saqib Sultan

Netjes en snel

Beste Saqib,

Hartelijk dank voor je review. We zijn blij dat je tevreden bent met je Rolex schakel ring en onze service.

Bij Fokkojuweliers.nl staan we bekend om ons persoonlijke aanpak en passie voor hoogwaardige Surinaamse Rolex schakel sieraden. Hopelijk snel tot ziens bij de grootste online Surinaamse juwelier! Gr. het team van www.fokkojuweliers.nl