Forest Outdoor

Forest Outdoor

Buiten (BBQ) tafels op maat met banken en stoelen. Maar ook buitenkeukens voor gas en / of kolen BBQ's en Kamado's. Op maat gemaakte Gas en Kamado BBQ meubels op wielen. Verkoop van de volgende merken: The Bastard, Grill Guru, Boretti, OneQ, Beef Eater, Steel, Indu+ en accessoires. De bladen van de BBQ tafels en buitenkeukens worden gemaakt van Keramiek van het merk Neolith, leverbaar in verschillende kleuren. Buitenmeubel hoezen.
De zekerheden van https://forestoutdoor.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.