Fotograveringen.nl

Fotograveringen.nl

Webwinkel met gepersonaliseerde producten. Gegraveerde armbanden met foto, sleutelhangers met foto.
De zekerheden van https://www.fotograveringen.nl
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Nadat mijn vrouw in 2016 veel te jong is overleden aan borstkanker ben ik achtergebleven met ons zoontje van toen nog geen 5 jaar oud. Ik ben me bezig gaan houden met het maken van gedenksieraden. Het moesten betaalbare gedenksieraden worden, waarbij de foto of vingerafdruk beter moest zijn als hetgeen op de markt te verkrijgen was. Dit is gelukt en maak nu duizenden mensen per jaar blij met een mooi en bijzonder sieraad. Of ik een hart voor de zaak heb? Ik heb via facebook gevraagd waarom men bij ons iets moet laten maken ipv bij een ander... Toen kwam duidelijk naar voren dat men ziet dat onze sieraden met liefde en passie worden gemaakt.


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2017

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.