Fotoinlijst.nl

Fotoinlijst.nl

Zoek je een manier om je dierbare momenten te vereeuwigen? Bij ons kun je gemakkelijk online fotolijsten kopen. Kies een lijst die bij je past, upload je favoriete foto en klik om te bestellen. Met een breed scala aan stijlen en formaten maken we fotolijst kopen eenvoudig.
foto's gepersonaliseerde cadeaus foto in fotolijst kopen
De zekerheden van https://www.fotoinlijst.nl/

Goedgekeurd

Aspirant lid van WebwinkelKeur

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Mensen krijgen steeds meer de behoefte om herinneringen in te lijsten. Wij gaan voor een snelle en accurate levering. Er is maar één situatie waar wij voorrang aan verleend en alles voor laat vallen en dat is voor een uitvaart. Dat zijn situaties waar je als nabestaande niet de stress moet krijgen of het goed geregeld wordt. Die stress ontnemen wij door snel en netjes te leveren. Als er een wens is voor een afwijkend formaat dat niet in de webshop staat, kan men telefonisch contact opnemen of via WhatsApp een berichtje sturen. Deze korte lijnen zorgen ervoor dat de klant snel geholpen is.


Bekijk Manifest