Frame Complete

Frame Complete

Welkom bij Frame Complete, jouw one-stop-shop voor alles wat je nodig hebt om constructies te bouwen. Ontdek ons uitgebreide assortiment aluminium constructieprofielen, samen met een breed scala aan bevestigingsmiddelen en accessoires. Of je nu een professional bent of een gepassioneerde doe-het-zelver, we hebben de hoogwaardige materialen die je nodig hebt om je projecten te realiseren. Met onze betrouwbare levering en deskundige klantenservice zorgen we ervoor dat jouw bouwavontuur soepel verloopt.
De zekerheden van https://framecomplete.com

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2023

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bekijk Manifest