Ik heb mijn 3e set inmiddels binnen gekregen en ben zeer tevreden. Ik moest door acrylallergie overstappen op press on nagels en ben bij freaky nails uitgekomen.prima nagels in verschillende maten,past altijd! Er zit van alles bij,lijm vijltje ,nagelstokje ,stickers,alcolholdoekjes.en netjes verpakt.aanrader!
Aspirant lid van WebwinkelKeur
Regelmatige monitoring
Duidelijke voorwaarden
Klachtenbeheer
Echte ondernemer
Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees onze gebruikersvoorwaarden.
- Sandra Van Der Linden
- Myrthe
Snelle
Hoe zou je Freaky Nails beoordelen?
- Anita Huf
De levering is op tijd. En netjes verpakt. Je wordt via mails goed op de hoogte gehouden.
- Anne Hulleman
Snelle levering en het is niet de eerste keer dat ik bestel dus dat zegt genoeg👍
- Cyn
Een week van te voren besteld voor op vakantie. Ik heb ze nog steeds niet ontvangen ....
- Ellen ten Vergert
Super blij met Freaky Nails! Ik hou van goed verzorgde nagels en afwisseling. Naast een ruime keuze uit te leuke kleurtjes, vormen en maten heb je binnen geen tijd prachtige verzorgde nagels. Makkelijk aan te brengen en te verwijderen. Geen gedoe met tijdgebrek van een afspraak maken bij een nagelstyliste. Gewoon thuis binnen 30 minuten(als je oude verwijderd en nieuwe aanbrengt) en te hergebruiken, perfect! Met de stickers blijven ze bij mij tot wel 3 weken zitten. Absolute fan hier, vette aanrader! Dus twijfel je nog? Gewoon bestellen!