Freens SUP Store

Freens SUP Store

Dank je wel dat je een bezoek brengt aan onze winkel! Wie zijn wij? Wij zijn Marianna en Paco Freens en sinds een aantal jaar zijn wij bezeten van Stand Up Paddling, deze veelzijdige no-nonsense sport die zowel voor jong als oud vreugde brengt. Graag delen wij onze passie voor deze geweldige manier om te ontspannen en te bewegen in de buitenlucht.

Als waterliefhebbers willen we graag onze passie voor Stand Up Paddling delen en jou zo goed mogelijk het water op laten gaan. Met het beste materiaal toegespitst op jouw persoonlijke situatie welgesteld. Graag delen we daarom onze kennis om je te helpen het beste SUP board te kiezen. Simpel gesteld, met het juiste board heb je gewoonweg meer plezier.
De zekerheden van https://www.freens-sup.com
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2018

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop bij een lid van ons gedaan? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen geven andere bezoekers belangrijke informatie over de klantenservice van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen geen hoge kosten van onze leden daar we graag zien dat elke webwinkel ons kan bijstaan in ons doel. We zijn het contactpunt voor zowel klant als webwinkel.

Bemiddeling bij geschillen

Heb je een conflict met een van onze leden? We doen ons best jullie te helpen door te bemiddelen richting een oplossing. Als dat niet mogelijk is dan heb je vaak de mogelijkheid het geschil te melden bij DigiDispuut die een bindend advies kan geven.