Freens SUP Store

Freens SUP Store

Dank je wel dat je een bezoek brengt aan onze winkel! Wie zijn wij? Wij zijn Marianna en Paco Freens en sinds een aantal jaar zijn wij bezeten van Stand Up Paddling, deze veelzijdige no-nonsense sport die zowel voor jong als oud vreugde brengt. Graag delen wij onze passie voor deze geweldige manier om te ontspannen en te bewegen in de buitenlucht.

Als waterliefhebbers willen we graag onze passie voor Stand Up Paddling delen en jou zo goed mogelijk het water op laten gaan. Met het beste materiaal toegespitst op jouw persoonlijke situatie welgesteld. Graag delen we daarom onze kennis om je te helpen het beste SUP board te kiezen. Simpel gesteld, met het juiste board heb je gewoonweg meer plezier.
De zekerheden van https://www.freens-sup.com
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2018

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.