Fresh Parts

Fresh Parts

Fresh Parts is een onderneming die is opgericht door twee enthousiaste scooterliefhebbers. Wat begon als een bescheiden handel in zadelriemen vanuit hun slaapkamer is uitgegroeid tot een bloeiend bedrijf met een breed scala aan scooteronderdelen en accessoires.

Door hun passie en doorzettingsvermogen konden ze gestaag uitbreiden. Na het toevoegen van custom stickers aan hun assortiment, besloten ze na vier maanden om hun aanbod uit te breiden met echte scooteronderdelen zoals valbeugels, verlichting, windschermen en meer. Door contact te leggen met verschillende leveranciers, konden ze een selectie maken en een kleine voorraad aanleggen.

Na zes maanden hard werken, werd het duidelijk dat hun slaapkamer te klein was geworden voor hun groeiende bedrijf. Ze verhuisden naar een nieuw pand in Veenendaal, waar ze voldoende ruimte hebben voor hun voorraad en het inpakken van bestellingen.

Fresh Parts blijft groeien en evolueren. Met de geest van 2020 blijven ze doorgaan en kijken ze uit naar een succesvolle toekomst. Als u op zoek bent naar hoogwaardige scooteronderdelen en accessoires, kunt u contact opnemen met Fresh Parts via hun website of telefoonnummer.
De zekerheden van https://freshparts.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2023

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.