Fresh Waves
Fresh Waves is een webshop gericht op Stand Up Paddling (SUP) & beach lifestyle met een pick-up locatie in Kampen. Wij verkopen producten zoals: SUP's, E-Foils, coolers, surfskate, oversized strandlakens, picknick kleden, zonnebrillen, mobiele barbecues en meer. Bij ons staat klantenservice op nummer 1. Wij staan altijd klaar voor goed & passend advies.
De zekerheden van https://www.freshwaves.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

PLEZIER EN GENIETEN // Dat zijn 2 belangrijke punten van Fresh Waves. Geniet van de kleine dingen en maak plezier. Als dat nou op je SUP board, skateboard of lekker chillend op het strand is. Wij doen er alles aan om de mooiste producten aan te bieden en zijn selectief met welke merken wij inkopen.


Bekijk Manifest