Fungi Shop

Fungi Shop

Fungi Shop, jouw bron voor hoogwaardige geneeskrachtige paddenstoelen en natuurlijke gezondheidsproducten. We zijn gepassioneerd door de kracht van paddenstoelen en geloven in hun buitengewone vermogen om het welzijn van lichaam en geest te bevorderen.
De zekerheden van https://fungishop.nl/

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2023

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

In het hart van onze Fungi Shop draait alles om het omarmen van de kracht van de natuur. We zijn begonnen met een passie voor paddenstoelen en natuurlijke supplementen, gedreven door de wens om gezondheid en welzijn op een natuurlijke manier te bevorderen. Ons team van gepassioneerde individuen gelooft in de buitengewone voordelen die de natuur te bieden heeft. Met zorgvuldig geselecteerde producten en een toewijding aan uitmuntendheid streven we ernaar om onze klanten te helpen een evenwichtige en gezonde levensstijl te omarmen. Bij Fungi Shop gaat het niet alleen om producten, maar om een reis naar welzijn die we graag met jou delen.


Bekijk Manifest