Funqy Wall Art

Funqy Wall Art

Webshop voor uniek Behang, Wanddecoratie en Fotokunst, Wandkleden, Tuinposters, Kussens, Zitzakken, Vloerkleden/matten, etc.
De zekerheden van https://www.funqy.nl/

Goedgekeurd

Aspirant lid van WebwinkelKeur

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Als beeldmaker, designer en stylist bij Funqy Wall Art, deel ik graag mijn passie voor interieur en design met de klanten. Samen met een klein team van professionals sta ik klaar om de interieurwensen van klanten te vervullen. We werken met plezier en passie aan unieke en funky ontwerpen, die echt bij onze klanten passen. Naast wanddecoratie ontwerpen we ook andere interieurproducten zoals kussens, zitzakken, deurmatten en tapijten. Het doel is sfeer en originaliteit, en dat alles met oog voor kwaliteit en detail. Een subtiele print voor aan de muur of een echte eyecatcher, we staan klaar om jouw interieurdromen waar te maken!


Bekijk Manifest