GIOIA's cadeau en feestartikelen

GIOIA's cadeau en feestartikelen

Leuke webwinkel in cadeau en feestartikelen. We maken elk artikel speciaal als je het ontvangt is het al een feestje om open te maken omdat het al tijd leuk is verpakt. We hebben vele traktaties voor verjaardag, collega, oma, moeder, gender reveal ed. Ook meringue wat wij personaliseren met foto of logo. Voor huwelijk, bedankje, verjaardag ed. Alles is mogelijk. Feestartikelen van helium ballonnen tot stuffer-ballonnen (cadeau ballon). Ook ophalen is na overleg geen probleem en handgemaakte cadeautjes (GIOIA's handmade) zoals producten voor Gender Reveal party(verrassing bruisbal) en babyshower. Volg ons op Facebook of Instagram.
De zekerheden van https://www.gioiascadeau.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2018

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.