Gameboynow

Gameboynow

We zijn een kleine online retro-gamingwebwinkel uit Nederland. Wij focussen ons voornamelijk op het 'redden' en restaureren van originele Nintendo Game Boy Colors. We noemen deze geüpgrade Game Boy de 'Game Boy Color Light'. Je kunt bij ons ook terecht voor Nintendo SNES systemen, GBC en GBA games, onderdelen en meer!

Ons doel is om jouw nostalgie nieuw leven in te blazen en je te voorzien van producten die goed werken en er top uit zien.


ORIGINELE OEM NINTENDO GAME BOYS

Je vraagt je wellicht af of onze Game Boys echte originele Nintendo producten zijn, kortom: ja dat zijn ze echt! We halen onderdelen uit echte Nintendo Game Boys en bouwen een op maat gemaakt LCD-scherm in met achtergrondverlichting. Vervolgens installeren we een gloednieuwe body-shell en doen we een laatste kwaliteitscontrole om zeker te weten dat alles 100% naar behoren werkt.

HOE EN WAAROM WE ZIJN BEGONNEN

Nadat we enig succes hebben gezien bij het verkopen van onze producten op eBay en Marktplaats, wilden we ons bedrijf uitbreiden naar onze eigen toegewijde website, zodat we een veilige plek kunnen creëren voor retro-gamers en hobbyisten die op zoek zijn naar OEM-onderdelen voor hun eigen projecten en zodat wij lagere prijzen kunnen hanteren.
De zekerheden van https://gameboynow.com

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.