Vorige week een bestelling geplaats. Ik had vragen over de verzending, we zijn al Bijna een week verder en nog steeds geen reactie op welke manier dan ook. Wel al betaald maar ben bang dat niets zal binnen komen.
Lidmaatschap geannuleerd
Lidmaatschap per 2024 stopgezet
Reviews
Beoordeeld met een 8,4 door 121 klanten
Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees ons beleid en onze voorwaarden.
- Melvin
- Jimmy
Product is geleverd, maar defect. Via mailcontact is afgesproken dat ik een nieuw product zou ontvangen. Dit is via de mail bevestigd. Na de bevestiging niks meer vernomen van ze. Mijn laatste 6 mails is geen reactie op gekomen. Ook op hun social media accounts reageren ze niet.
Hoe zou je Gameboynow beoordelen?
- Thijs
Product nooit ontvangen. Het is onmogelijk om contact met ze te krijgen. Er wordt nergens op gereageerd. Geld kwijt, geen product.. Edit 7-9-2024 : Na reactie GameboyNow en een ontvangen email met excuses en valse beloftes van terugbetaling, volgt er wederom een radiostilte. Er wordt nergens op gereageerd. En beloofde terugbetaling heeft nog steeds niet plaatsgevonden. Dat ze hun lidmaatschap hebben opgezegd bij WebwinkelKeur zegt genoeg... Oplichters....
- Steffie
Mooi product. Levertijd precies zoals beschreven en bij het artikel een goede gebruiksaanwijzing. Ik raad deze webwinkel zeker aan als je van retro gamen houd.
- Sergio F. Pereira
Goede service.