Gameboynow

Gameboynow

We zijn een kleine online retro-gamingwebwinkel uit Nederland. Wij focussen ons voornamelijk op het 'redden' en restaureren van originele Nintendo Game Boy Colors. We noemen deze geüpgrade Game Boy de 'Game Boy Color Light'. Je kunt bij ons ook terecht voor Nintendo SNES systemen, GBC en GBA games, onderdelen en meer!

Ons doel is om jouw nostalgie nieuw leven in te blazen en je te voorzien van producten die goed werken en er top uit zien.

ORIGINELE OEM NINTENDO GAME BOYS

Je vraagt je wellicht af of onze Game Boys echte originele Nintendo producten zijn, kortom: ja dat zijn ze echt! We halen onderdelen uit echte Nintendo Game Boys en bouwen een op maat gemaakt LCD-scherm in met achtergrondverlichting. Vervolgens installeren we een gloednieuwe body-shell en doen we een laatste kwaliteitscontrole om zeker te weten dat alles 100% naar behoren werkt.

HOE EN WAAROM WE ZIJN BEGONNEN

Nadat we enig succes hebben gezien bij het verkopen van onze producten op eBay en Marktplaats, wilden we ons bedrijf uitbreiden naar onze eigen toegewijde website, zodat we een veilige plek kunnen creëren voor retro-gamers en hobbyisten die op zoek zijn naar OEM-onderdelen voor hun eigen projecten en zodat wij lagere prijzen kunnen hanteren.
8,6

• Antonio Buljac

Geweldig

• Runa De Groen
    Geverifieerde klant van Gameboynow

Precies aangeleverd zoals beschreven doet het perfect

• Hoe beoordeel je Gameboynow?

• Ruben
    Geverifieerde klant van Gameboynow

Bestelling nooit ontvangen. Reageren niet op mail

Beste Ruben,

Bedankt voor je feedback. We begrijpen je zorgen en willen graag verduidelijken dat PostNL aangeeft dat het pakket bij de afleverpoging is geweigerd. Desondanks hebben we onmiddellijk een volledige terugbetaling verwerkt, die binnen 24 uur op je bankrekening zal staan.

Als je verdere vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We waarderen je begrip.

• Mh

• Dennis_B
    Geverifieerde klant van Gameboynow

Mooi apparaat voelt stevig en robuust aan.
    Eindelijk niet zo`n nep plastic apparaat in je handen.

Helaas zit er geen handleiding bij en ben ik 2 dagen bezig geweest om het apparaat aan de gang te krijgen. geen games of dergelijke geen website vermeld waar je een handleiding kan vinden. het is ontvangen van het apparaat en verder zoek je het maar uit. erg jammer.

• Dennis van der Voorn

Snelle levering!

• Matthijs
    Geverifieerde klant van Gameboynow

Snelle reactie en snel verzonden

• mathijs hendriks
    Geverifieerde klant van Gameboynow

Mooie prijzen, snelle levering én goede kwaliteit

• Youri S.
    Geverifieerde klant van Gameboynow

Snelle levering, product zoals beschreven. Vooral ook fijn dat op de website diverse handleidingen en tips staan hoe je het meeste uit het product kunt halen. Ik raad deze verkoper absoluut aan!

• Roel Korten
    Geverifieerde klant van Gameboynow

Tevreden over de service een kleine aantekening. Ik kreeg geen directe bevestiging voor mijn bestelling. Deze kwam pas een dag later. Product was goed verpakt en netjes en snel bezorgd!

• Francis
    Geverifieerde klant van Gameboynow

Ik kreeg de eerste keer een Miyoo binnen waarvan het geluid niet werkte. Deze mocht ik kostenloos retourneren en heel snel daarna had ik alweer een nieuwe. Goed service!
    Ook is de uitleg per telefoon erg uitgebreid! Ben erg blij met de aankoop en heb er ondertussen al een hoop uurtjes gebruik van gemaakt!

• Kim DArsie
    Geverifieerde klant van Gameboynow

Order was processed and shipped quite fast. Packed well and safely.
    Sturdy device with a big high quality screen. The preinstalled game-selection is really good. Works fine, battery lasts long enough, and charges quite quickly imo.
    Still need to try downloading roms and do some customising, so haven't tried how that works.
    All in all highly recommend it for the fans of retro-gaming.

• Thijmen
    Review voor Gameboynow

Heb een miyoo mini plus besteld, snel geleverd met alles wat ik nodig heb om games te download en de device te beschermen!(case en screen protector)

• Rik Owel
    Geverifieerde klant van Gameboynow

Ik heb helaas nooit wat ontvangen. Via de mail geprobeerd contact te krijgen maar na meerdere pogingen helaas geen respons. Uiteindelijk heb ik het bedrag via mijn creditcard terug laten storten

Beste Rik,

Dank je wel voor je eerlijke review. Het spijt ons te horen dat je nooit je bestelling hebt ontvangen en dat je geen reactie hebt gekregen op je e-mails.

We hebben jouw refundverzoek op 22 maart verwerkt, maar helaas werd dit om onbekende redenen niet correct verwerkt bij PayPal. Onze excuses voor het ongemak. Uiteindelijk hebben we op 4 april de refund handmatig voor je verwerkt.

We hopen dat je het bedrag inmiddels hebt ontvangen. Als je nog verdere vragen hebt of hulp nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We streven ernaar om je in de toekomst een betere ervaring te bieden bij Gameboynow.

Tom
    Klantenservice Team Gameboynow

• Karim
    Geverifieerde klant van Gameboynow

Levering en product zoals geadverteerd.

• w

• Storm
    Geverifieerde klant van Gameboynow

Goed verpakt, product ziet er goed uit.

• Melvin
    Geverifieerde klant van Gameboynow

Goeie hulp! Direct reactie & extra service!

• Harry Verheyden
    Geverifieerde klant van Gameboynow

De miyoo mini plus boot niet op na grondig te zijn opgeladen, dit vers vanuit de doos. De start alleen op wanneer het sd kaartje verwijdert is. Dus heb er nog geen gebruik kunnen maken. Verkoper is op de hoogte gebracht maar nog geen antwoord gehad.

• Jurgen V. H.
    Geverifieerde klant van Gameboynow

Heel tevreden van de service/support, alsook van de levering en overzichtelijke webshop

Beste Jurgen,

Wat geweldig om te horen dat je zo tevreden bent met onze service, support, levering en onze overzichtelijke webshop! Dit doet ons echt goed om te weten dat je een positieve ervaring hebt gehad met Gameboynow.

We streven er altijd naar om onze klanten de best mogelijke service te bieden, en jouw feedback is enorm waardevol voor ons. Als je in de toekomst nog meer hulp nodig hebt of als er iets is waarmee we je kunnen assisteren, staan we altijd voor je klaar.

Nogmaals hartelijk dank voor je vriendelijke woorden. We hopen dat je nog vele plezierige ervaringen zult hebben bij het winkelen bij Gameboynow.