Gamecaptain.nl

Gamecaptain.nl

Gamecaptain.nl verkoopt games voor PC, Playstation, XBox & Nintendo. Wij leveren alleen games af via de e-mail. De klant ontvangt geen fysiek product, puur en alleen digitaal. Bij aankoop van een game ontvangt de klant een activatiecode, ook wel key genoemd, om het spel te kunnen downloaden. Deze key wordt via de e-mail verstuurd naar de betreffende klant. In de meeste gevallen ontvangt de klant, indien de betreffende gamekey op voorraad is, binnen enkele minuten na betaling de bestelling in de eigen e-mail.
De zekerheden van https://www.gamecaptain.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.