GarageStore
To Stay Motorized, voor auto, motor en watersport.
Bij GarageStore tref je een ruime collectie aan Bardahl additieven en motorolieén en een aantal handige artikelen voor auto's, boten buitenboordmotoren en aanhangers van o.a. de merken Steady, lockk, Grotamar, Sjippie en Sadira.
watersport auto-onderdelen & accessoires motor schoonmaakmiddelen
De zekerheden van https://www.garagestore.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2016

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

GarageStore.nl is in 2014 gestart, zoals de naam mag doen vermoeden als digitaal verkoop magazijn in motorolie en smeermiddelen van een watersport/garage bedrijf. Veel van ons aanbod is dan ook nog in de eigen werkplaats getest. Inmiddels is garagestore.nl een zelfstandige onderneming met een groeiende collectie, vooral gericht op gemotoriseerd Nederland.


Bekijk Manifest