Absolute Frechheit! Bestellung am 12.05.26, direkte Bezahlung der Ware und bis heute wurde keine einzige Anfrage beantwortet (es sind mittlerweile 5 inclusive Anruf) und auch keine Ware. Lediglich der Preis laut Homepage ist um fast 200€ gestiegen
Lid van WebwinkelKeur sinds 2020
Regelmatige monitoring
Duidelijke voorwaarden
Klachtenbeheer
Echte ondernemer
Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees ons beleid en de voorwaarden.
- Kristin
- Bart
Bestelling zou binnen 1 tot 3 werkdagen verzonden worden. Na meer dan een week nog steeds niet verzonden en er wordt niet gereageerd op mail. Chat en tel. Waardeloze service. Hier niet bestellen!
Hoe zou je Garden Select beoordelen?
- Bianca
Nadat ik verkeerd gras had besteld wilde ik de betaalde bestelling wijzigen. Geprobeerd via Ticket , bericht, telefonisch en de e-mail, bij allen geen response. Toen ik de reviews zag , dacht ik ojee, daar gaat mijn 190€(down de drain 🙈) dag later kreeg ik een track en trace van mijn verkeerd geplaatste bestelling met daaronder een link waar ik op kon klikken voor vragen, gevraagd of de bestelling aangepast kon worden en kreeg netjes een mail terug met de aanpassing en gelijk het verschil terug gestort gekregen. Vandaag is alles netjes bezorgd. Ik ben tevreden 🙂
- Stephane Debernardi
Je n' ai pas reçu mon colis. Colis Privé est un mauvais transporteur, que des problèmes avec cette entreprise.
- Osman Celik
For 2 weeks, they did not give a single answer on phone, e-mail and whatsapp. The product was shipped late.
- Guido Vollmer
Top Seller